"BUĞRA'YI İSTEYENLER VAR"

“BUĞRA’YI İSTEYENLER VAR”
Başkan Akgören “Buğra Çağlıyan’a Beşiktaş ve Galatasaray’ın bir ilgisi var. Buğra’yı yurt dışından isteyen kulüpler de var” dedi.“BİR BONSERVİS BEDELİ VAR”Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Radyospor...

Başkan Akgören “Buğra Çağlıyan’a Beşiktaş ve Galatasaray’ın bir ilgisi var. Buğra’yı yurt dışından isteyen kulüpler de var” dedi.


“BİR BONSERVİS BEDELİ VAR”


Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Radyospor canlı yayınında Salim Manav’ın sorularını yanıtladı. Akgören oyunculara tekliflerin olduğunu söyledi. 


Akgören “Bilal Ceylan konusu da bu hafta içerisinde belli olacak. Mehmet Özcan ve Bilal Ceylan dışında birçok oyuncumuza teklif var. Buğra Çağlıyan’a Beşiktaş ve Galatasaray’ın bir ilgisi var. Buğra’yı yurt dışından isteyen kulüpler de var. 16 yaşında bir oyuncudan bahsediyoruz. Buğra Çağlıyan için belirlediğimiz bir bonservis bedeli var ancak şu an açıklamam doğru olmaz. İsteyen kulüplere aklımızdan geçen rakamı iletiyoruz. Eskişehirspor’un geleceği açısından altyapıdan gelen oyuncular çok değerli. Önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde Süper Lig’e 8-10 tane daha altyapı oyuncumuz transfer yapabilecek potansiyele sahip oyuncular” dedi.


“ANLAYIŞ BEKLİYORUZ”


Transfer yasağı ile ilgili de konuşan Akgören “TFF’de bulunan 74 dosyamızın 60 tanesini çözdük.  Eskişehirspor’da daha önce görev almış ve oynamış herkes bir şekilde kulübümüze yardım etmeye çalışıyorlar. FIFA’da da 24 dosyamız var. Bu dosyaların da 9 tanesi transfer yasaklı dosyalar. FIFA nezdinde de çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Transfer tahtasını açabilmek adına toplamda 98 tane imza almamız gerekiyor. Çözülenler var, haber beklediklerimiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. İmza veren alacaklarımıza teşekkür ediyoruz. Henüz imza vermeyenlerden de anlayış bekliyoruz” dedi.


5-6 TAKVİYE YAPMAK İSTİYORUZ.


Akgören ayrıca “Transferi açarsak 5-6 takviye yapmak istiyoruz. Bu sene ligde kalmak istiyoruz ama işimizin de çok olduğunu biliyoruz. Küme düşme potasının 32-33 puanlarda olacağını düşünüyorum. Şu anda 4 puanımız var. 29-30 puanı almak istiyoruz ama başaramazsak da pes etmeyeceğiz. Gelecek sezonun kadrosunu kurarak düştüğümüz gibi TFF 1.Lig’e geri dönmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.