ATIN ARTIK İMZAYI

ATIN ARTIK İMZAYI
 Yönetim transfer tahtasını açmak için mücadele ederken, özellikle takımda kaptanlık yapmış oyuncular Kıvanç Karakaş ve Hasan Hüseyin Acar’dan imza bekleniyor. Eskişehirspor taraftarı da iki oyuncunun imza vermesi için çağrıda...

 Yönetim transfer tahtasını açmak için mücadele ederken, özellikle takımda kaptanlık yapmış oyuncular Kıvanç Karakaş ve Hasan Hüseyin Acar’dan imza bekleniyor. Eskişehirspor taraftarı da iki oyuncunun imza vermesi için çağrıda bulunuyor.


KAPTANLIK YAPTILAR


Eskişehirspor yönetimi transferi açmak adına gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Hem FIFA hem de TFF’de bulunan dosyalarla uğraşıyor. Birçok oyuncudan imza alan yönetim sona yaklaşıyor. Ancak bir dönem Eskişehirspor’da kaptanlık yapan Hasan Hüseyin Acar ve Kıvanç Karakaş, imza vermemek için direniyor. Yönetim futbolcularla temas içinde ancak iki oyuncunun imza vermemedeki ısrarı üzüyor.


TARAFTAR İÇİN VERİN


Aynı zamanda Eskişehirli olan ve yeni stadyumda ilk golü atarak tarihe geçen Hasan Hüseyin Acar, önce Kayseri ardından Antalyaspor’a transfer oldu. Kıvanç Karakaş da Eskişehirspor taraftarının çok sevdiği isimler arasında yer alıyor.  Eskişehirspor taraftarı da iki oyuncunun imza vermesi için çağrıda bulunuyor. Hasan Hüseyin Acar ve Kıvanç Karakaş’ın bu çağrıya duyarsız kalmayacağı ve transfer tahtasının açılması için imza atması bekleniyor.


YERLİ OYUNCULAR İLE TEMAS


Yabancı oyuncularla yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. İmza vermeyen isimler arasında Kıvanç Karakaş ve Hasan Hüseyin Acar’ın yanı sıra Murat Uçar, İshak Doğan, Hakan Çinemre, Bilal Aziz, Aykut Akgün, Ömer Faruk Canbirdi, Emre Güral, Aytaç Öden ve Nadir çiftçi yer alıyor. Bu oyuncuların da imza vermesi durumunda Eskişehirspor’da transfer tahtası açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.