YARI FİNALLERDE Kİ RAKİPLER BELLİ OLDU

YARI FİNALLERDE Kİ  RAKİPLER BELLİ OLDU
Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.Gruptan çıkmayı garantileyen Sivrihisarspor ve Tepebaşı Gençlikspor’un Play-Off Yarı Finalleri’nde ki rakipleri de netleşti. 17-18 ve 19 Mart tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek ve 16 takımın...

Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.Gruptan çıkmayı garantileyen Sivrihisarspor ve Tepebaşı Gençlikspor’un Play-Off Yarı Finalleri’nde ki rakipleri de netleşti.


 


17-18 ve 19 Mart tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek ve 16 takımın yer alacağı müsabakalarda Sivrihisarspor B grubunda, Tepebaşı Gençlik ise C grubunda yer alacak


 


2 Takımla gidiyoruz


Eskişehir voleybolu gurur dolu bir sezon geçiriyor. Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden iki ekibimiz de Play-Off’a kaldı. İlk kez iki takımla yer alacağımız bu organizasyonda hedef finallerde de iki takımla boy göstermek olacak.


 


Ankara Beştepe’de…


8 gruptan ilk iki takım olmak üzere toplam 16 ekibin yer alacağı yarı finaller 17-18-19 Mart tarihlerinde Ankara Beştepe’de ki Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Sivrihisarspor B grubunda, Tepebaşı ise C grubunda yer alacak.


 


7 Mart’a kadar maçları yok


Ligde 8 grupta da düğüm neredeyse çözülmüş durumda. 7 Mart’ta gruplarında son maçlarına çıkacak temsilcilerimiz yarı finaller için geri sayıma geçecek. Tepebaşı ve Sivrihisar’ın bu hafta sonu maçı bulunmuyor. İki takımımız Play-Off’lar öncesi hafta sonunu özel maç yaparak da geçirebilir.


 


Rakiplerimiz belli oldu


Ankara’da ki elemelerde Sivrihisarspor’un bulunduğu B grubunda Ordu Çamlıkspor, İzmir Rota Koleji ve Adana Büyükşehir Belediyesi yer alıyor. Tepebaşı Genlikspor’un mücadele edeceği C grubunda ise Fethiye Doğa Sporları, Viranşehir Eğitim Gücü ve Trabzon İskofya ekipleri tur bileti arayacak.


 


İlk ikiler çıkacak


Ankara’da ki yarı final elemelerinin gruplarında ilk iki sırayı alacak ekipler 8 takımın iki grupta mücadele edeceği finallere gitmeye hak kazanacak. Finallerde de gruplarında ilk ikiye giren toplam 4 takım Kadınlar Voleybol 1.Ligi’ne yükselecek.   


 


B GRUBU


SİVRİHİSARSPOR


ORDU ÇAMLIKSPOR


İZMİR ROTA KOLEJİ


ADANA BÜYÜKŞEHİR BLD


 


C GRUBU


FETHİYE DOĞA SPORLARI


VİRANŞEHİR EĞİTİM GÜCÜ


TEPEBAŞI GENÇLİKSPOR


TRABZON İSKOFYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.