HEDEFE KİLİTLENDİLER

HEDEFE KİLİTLENDİLER
İlimizin sporda ki temel taşlarından Anadolu Üniversitesi yeni sezon çalışmalarına hız verdi. Transferi büyük ölçüde bitiren temsilcimiz bazı oyuncular için girişimimi sürdürmeye devam ederken, nokta atışı yapmak istiyor… Futbol...

İlimizin sporda ki temel taşlarından Anadolu Üniversitesi yeni sezon çalışmalarına hız verdi. Transferi büyük ölçüde bitiren temsilcimiz bazı oyuncular için girişimimi sürdürmeye devam ederken, nokta atışı yapmak istiyor…


 


Futbol takımının oluşumunda Sportif Direktör Yılmaz Sazak ve teknik heyete büyük katkıları olan Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Galip Özsarı idmanı ziyaret ederek teknik heyet ve oyunculara yeni sezonda başarı diledi.


 


1984’ten bu yana…


Üniversite bünyesinde 1984 yılında kurulan Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, aradan geçen 37 yılda farklı branşlarda birçok sporcu yetiştirdi. Kulüp bünyesinde; Kadın Hentbol, Futbol, Basketbol, Kadın Voleybol, Yüzme, Okçuluk, Korumalı Futbol, Briç, Atletizm, Badminton, Bedensel Engelliler, Basketbol, Dağcılık, Eskrim, Masa Tenisi, Kano, Satranç, Tenis ve Bisiklet gibi çok çeşitli ve zengin branşlar yer alıyor. Anadolu Üniversitesi ilimizi müsabakalarda temsil ediyor ve Türk sporuna hizmet etmeye devam ediyor. 


 


Verilere göre hareket ediliyor


Bölgesel Amatör Lig’de bir kez daha mücadele edecek kulüp transferi sessiz ve derinden büyük ölçüde bitirirken, yeni sezon hazırlıklarında tempoyu yükseltmeye başladı...


Lige oldukça iddialı girecek temsilcimiz antrenör Ali Onur Cerrah ve yardımcısı Erkan Akdoğan nezaretinde güç ve kondisyon depolamaya devam ediyor.


Özel antrenman programına göre yapılan her idman kayda alınarak oyunculara izletiliyor. GPS sistemi ile oyuncular takip edilirken, çıkan verilere göre antrenman programları da şekilleniyor.


 


Lige hazır girilecek


Anadolu Üniversitesi’nde tüm çalışmalar pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştiriyor. Sporcu sağlığının da ön planda tutulduğu kulüpte ligin başlaması heyecanla beklenmekte… Yunusemre Kampüsü’nde ki Çarşı A tesislerinim spor salonu ve halı sahadan yararlanan ekip, saha çalışmalarını Abdurrahman Temel sahasında gerçekleştiriyor. Tesislerde kampa giren temsilcimiz lige her anlamda hazır girecek.


 


“Yaşayacağımız gururun tarifi olmaz”


Futbol takımının oluşumunda Sportif Direktör Yılmaz Sazak ve teknik heyete büyük katkıları olan Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Galip Özsarı “Öncelikle Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Fuat Erdal’ın bizlere olan güveni ve destekleri istediğimiz kadronun şekillenmesini sağladı. Bizlerde yine birçoğu Eskişehir’de yetişmiş yetenekli oyuncu grubuna gerekli desteği sağlayacak ve kaliteyi daha da yukarı çekecek isimlerin katılmasına vesile olmaya çalıştık. Üniversitemizin tüm imkanları oyuncu grubuna sunulmuş durumda. Yöneticilik anlamında da sporun içinden geldiğim için Eskişehir futbolunun bir profesyonel takıma daha ne kadar ihtiyacı olduğunu biliyorum. Bu boşluğu doldurmak adına böylesine bir süreçte tüm imkanları seferber ederek fedakarlıklarla takımımızı oluşturduk. İnandığımız, güvendiğimiz teknik heyet ve oyuncu grubuyla yola çıkıyoruz. 3.Lige çıkarsak sevincimiz kadar yaşayacağımız gururun tarifi olmaz. Ama sadece bizim istememiz yetmez. Tüm şehir olarak kenetlenmemiz lazım” dedi.


 


Kaptanlar belli oldu


Öte yandan sezona oldukça planlı başlayan ve sistemli çalışan Anadolu Üniversitesi birinci kaptan Caner Karuk, İkinci kaptan yeni transfer Selçuk Baştürk, üçüncü kaptan ise tekrar şehrine dönen Ali Fırat Horosan oldu.   Temsilcimiz şehir dışından 3.lig ve 2.liglerde mevki ve kariyer olarak önemli stoperlerden Selçuk Baştürk’ün yanı sıra Bursa Zaferspor’dan Kaleci İlyas Burak Sağkan, Şile Yıldızspor’dan genç stoper Celal Can Uysal ile son olarak Sağlıkspor’da forma giyen Cenk Yılmaz ve geçen sene kadroya dahil olan Tahir Türker ile bu sene yola çıkıyor. 25 yaş ortalamasına sahip olacak ekipte geriye kalan tüm oyuncular ilimizde yetişen yetenekler olarak göze çapıyor. Bundan sonra iş teknik heyetin hüneri ve oyuncuların becerisine kalmış gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.