BUNUN ADI REZALET... 6-1

BUNUN ADI REZALET… 6-1
Cumartesi günü evinde 377 günlük galibiyet hasretine Bandırma’yı yenerek son veren Kırmızı Şimşeklerde teknik direktör Cengiz Seçsev dün güçlü Samsunspor karşısında  kazanan kadroda değişiklik yapıp kalede Melih, haftalardır...

Cumartesi günü evinde 377 günlük galibiyet hasretine Bandırma’yı yenerek son veren Kırmızı Şimşeklerde teknik direktör Cengiz Seçsev dün güçlü Samsunspor karşısında  kazanan kadroda değişiklik yapıp kalede Melih, haftalardır oynamayan Onur Bayramoğlu  ve 10 gün önce beğenmediği Alimi’yi ilk 11’de oynattı.


 


Maça çok kötü başlayan Kırmızı Şimşekler daha 4. Dakikada yenik duruma düşerken, ev sahibi takım ilk yarım saatlik bölümde bulduğu goller ile devreyi 3 farklı önde kapattı. İlk 45 dakikada rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanan Eskişehirspor sadece Onur Bayramoğlu ile gole yaklaştı.


 


Maçın ikinci yarısında ise aynı ilk yarıda olduğu gibi çok sayıda net gol pozisyonuna giren Samsunspor arka arkaya goller bularak farka gitti. Es-Es’in tek golü İbrahim Halil Öner’den geldi. Farklı skor ve teknik kadronun oyuncu tercihleri camiada da büyük tepki topladı.  


 


 


FARKLI YENİLGİ


4 gün önce Bandırma’yı yenerek galibiyet hasretine son veren Şimşekler dün ise Karadeniz deplasmanında Samsunspor’a farklı mağlup oldu (6-1).


Rakip Samsunspor Eskişehirspor kalesinde gerek ilk yarı gerekse ikinci yarıda sayısız net gol pozisyonuna girerken her iki yarıda da 3’er gol buldu. 


 


31 DAKİKADA 3 GOL


Maçın 4.dakikasında Yasin’in köşe atışında Veli Çetin, topu Eskişehirspor ağlarına göndererek gol perdesini açtı. Karşılaşmanın 15.dakikasında köşe atışında Onur’un eline çarpan top sonrasında maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kubilay farkı ikiye çıkaran golü attı(2-0). 31 dakikada ise Djedje’nin pasında Yasin skoru 3-0 yaptı ve  Samsnspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.


FARKA GİTTİLER


İkinci yarıda Samsunspor’un golleri devam etti. Maçın 58.dakikasında Hamroun, skoru 4-0’a getiren golü attı. 60.dakikada Oğuz’la Samsunspor, 5-0 öne geçti. Maçın 73.dakikasında Eskişehirspor’un tek golü İbrahim Halil Öner’den geldi (5-1).  86. Dakikada Burak Çalık attığı golle skoru 6-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Eskişehirspor, Samsun deplasmanında farklı yenilgi aldı. Farklı skor ve oyuncu tercihleri büyük tepki topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.