HEDEFE ULAŞMAK İÇİN DURMUYORLAR

HEDEFE ULAŞMAK İÇİN DURMUYORLAR
 Bölgesel Amatör Ligde bu sezon iddialı olan Anadolu Üniversitesi kamp süresince hafta sonları da kendi tesislerinde idmanlarına devam etti… Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı yeni sezona oldukça iddialı...

 Bölgesel Amatör Ligde bu sezon iddialı olan Anadolu Üniversitesi kamp süresince hafta sonları da kendi tesislerinde idmanlarına devam etti…


 


Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor. Antrenör Ali Onur Cerrah nezaretinde sıkı bir hazırlık programı geçiren ekip, ilimiz futbolu için oldukça önemli ve yetenekli isimleri kadrosuna kattı.


Forma rekabetinin büyük olacağı Anadolu’da bu da başarı için en büyük silah olacağa benziyor. Fizik olarak sezona özel hazırlanan temsilcimiz de teknik heyet oyunculara adeta nefes aldırmıyor.


Saha çalışmalarına da geçen Anadolu, teknik ve taktik idmanlarla da lige hazır hale gelecek. Bilecik takımlarıyla oluşacak 5’li grupta yer alması beklenen ilimiz ekiplerden Anadolu Üniversitesi önce eleme maçlarına, oradan da şampiyonluğa koşmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.