BU NEYİN TESLİMİYETİ

BU NEYİN TESLİMİYETİ
5 günde 2 maça çıkan ve ağır yenilgiler alan Eskişehirspor’da oyuncular rakipleri karşısında adeta ezildi. Pozisyona girmekte zorlanan ve erken teslim olarak maçı döndürmek adına hiç bir çaba göstermeyen futbolcuların bir...

5 günde 2 maça çıkan ve ağır yenilgiler alan Eskişehirspor’da oyuncular rakipleri karşısında adeta ezildi. Pozisyona girmekte zorlanan ve erken teslim olarak maçı döndürmek adına hiç bir çaba göstermeyen futbolcuların bir çoğu ligi kafasında bitirmiş bir görüntü sergiledi.


Samsun’dan 6, evindeki İstanbul maçında ise kalesinde 3 gol olmak üzere iki maçta 9 gol yiyen Şimşekler her iki rakibine de sayısız net fırsatlar verdi. Daha önceki yenilgilerde hiç bu kadar kırılgan olmayan Eskişehirsporlu oyuncuların bu gidişatı gelecek adına da endişe yarattı.


2 MAÇ 9 GOL


Eskişehirspor’da son 2 maçta alınan skorlar ve ortaya konulan futbol gelecek adına kötü sinyal veriyor. 1 yıllık galibiyet hasretine Bandırma maçı ile son veren Es-Es 5 günde oynadığı 2 maçta kalesinde 9 gol gördü. Önce hafta içinde Samsunspor’a 6-1 mağlup olan Eskişehirspor Pazar günü ise evinde İstanbulspor’a 3-0 yenildi.


ERKEN TESLİM


2 maçta 9 golün yanı sıra rakiplerine sayısız net fırsatlar veren Eskişehirspor rakip kaleyi gitmekte ve pozisyona girmekte ise çok zorlandı. Her iki maçta da erken teslim olan ve maçı döndürmek adına hiç bir çaba göstermeyen Eskişehirsporlu oyuncuların bir çoğu ligi kafasında bitirmiş bir görüntü sergiledi.


RAKİPLER ADETA EZİYOR


Daha önce de bir çok maç kaybeden Eskişehirspor’da oyuncular hiç bu kadar rakipleri karşısında ezilmemişti. Son iki maçta mücadeleden bile uzak görüntü sergileyen Şimşeklerin sahada hiçbir varlık gösteremedi.  Futbol adına hiçbir şey yapamayan futbolcuların bu gidişatı gelecek adına endişe veriyor.    


ARTIK KARAR VERİN


Sözleşmesi biten bazı futbolcular yönetimin yeni teklifine sıcak bakmazken, görev aldıkları maçlarda ise takıma fazla katkı sağlamıyor. Bu konuda yönetimin teknik kadro ile görüşerek bu oyuncular ile ilgili artık bir karar vermesi bekleniyor. Özellikle taraftarlar sözleşme yenilemeyen ve sezon sonu bedavaya gidecek olan oyunculara sosyal medyadan tepki göstermişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.