"ZORLUKLARI BİLEREK GELDİK"

“ZORLUKLARI BİLEREK GELDİK”
Eskişehirspor Teknik direktörü Cengiz Seçsev ve ekibi TÜFAD Eskişehir Şubesini ziyaret etti. Başkan Bingöl “Eskişehirspor yönetimi Eskişehirli bir Teknik Direktör tercih ederek bize göre doğru bir karar verdi. Cengiz hocamız...

Eskişehirspor Teknik direktörü Cengiz Seçsev ve ekibi TÜFAD Eskişehir Şubesini ziyaret etti. Başkan Bingöl “Eskişehirspor yönetimi Eskişehirli bir Teknik Direktör tercih ederek bize göre doğru bir karar verdi. Cengiz hocamız da kendisine yapılan teklifi kabul ederek bence taşın altına gövdesini koydu. Taraftarlarımızın ve Eskişehirspor camiasının Cengiz hocamıza sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.


 


Seçsev ise “Eskişehirspor’un içinde bulunduğu şartlar, herkesin bildiği bir konu, bunları tekrar ederek, takımın motivasyonunu ve marka değerini düşürmek istemiyorum. Biz bu şartları bilerek geldik. Zorluk var diyerek konuyu aşağı çekmek istemiyoruz. Zor günler geçiriyoruz. Genç oyuncularımızı kazanmak istiyoruz. Yeterlilik seviyelerine gelmeleri bizim için çok önemli” dedi


 


 


“HERKESİN CENGİZ HOCAMIZA SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYORUZ”


Herkes içinde bulunulan zorlu şartların farkında, hocamız da bu zor şartlarda elini değil gövdesini taşın altına koydu, bu süreci birlikte atlatmamız gerekiyor taraftarın destek vermesiAhmet Bingöl: “TÜFAD Eskişehir Şubesi olarak Eskişehirli bir antrenörün tercih edilmesi gerektiğine yönelik bir görüş belirtmiştik. Eskişehir yerel medyası da bu görüşümüzü destekler nitelikte haberler yaptılar. Basınımıza bu konuda teşekkür ederim. Eskişehirspor yönetimi de Eskişehirli bir Teknik Direktör tercih ederek bize göre doğru bir karar verdi. Eskişehirspor’un içerisinde bulunduğu ekonomik şartların herkes farkında. Cengiz hocamız da kendisine yapılan teklifi kabul ederek bence taşın altına gövdesini koydu. Taraftarlarımızın ve Eskişehirspor camiasının Cengiz hocamıza sahip çıkmasını bekliyoruz. Eskişehirspor’un sahip olduğu kadrosu bu lig için maalesef yeterli değil. Rakip takımların kadro kalitesi anlamında çok gerisindeyiz. Hocamızın önümüzdeki sezonun çalışmalarını yaptığını görüyoruz. Eskişehirspor hepimizin ortak sevdası. Hocamızın Eskişehirspor ile başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz. Kendisine başarılar dileriz” dedi.


 


“BURADA OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”


Cengiz Seçsev: “TÜFAD bizim yuvamız. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Eskişehirspor’da başarılı işler yapmak istiyoruz. Eskişehirspor’un içinde bulunduğu şartlar, herkesin bildiği bir konu, bunları tekrar ederek, takımın motivasyonunu ve marka değerini düşürmek istemiyorum. Biz bu şartları bilerek geldik, zorluk var diyerek konuyu aşağı çekmek istemiyoruz. Kulübümüzün şartlarını biliyorsunuz. Genç oyuncularımızı kazanmak istiyoruz. Yeterlilik seviyelerine gelmeleri bizim için çok önemli. Gençleri hazır hale gelmeden sahaya sürersek oyuncuyu psikolojik olarak kaybetme ihtimalimiz çok yüksek. Bu çocuklar için camiamızdan ve basınımızdan sabır bekliyorum. Rakip takımlar bizim futbolcularımız gençmiş, tecrübesizmiş bakmazlar. 6-7 tane genç oyuncuyu aynı anda bence doğru bir hareket değil. Bu çocukların yetişebilmesi için tecrübeli ağabeyleri ile birlikte oynamaları gerekiyor. Eskişehir antrenörlerin önlerinin açık olduğunu düşünüyorum. Hepsi başarılı olabilecek potansiyele sahip insanlar. Sadece onlara biraz daha güvenilmesi gerekiyor. Ayrıca Eskişehir antrenörlerin önlerinin açık olduğunu düşünüyorum. Hepsi başarılı olabilecek potansiyele sahip insanlar. Sadece onlara biraz daha güvenilmesi gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.