KENDİNİZE YAKIŞANI YAPIN

KENDİNİZE YAKIŞANI YAPIN
Ligde son iki maçta farklı yenilgiler olan Eskişehirspor  yarın Akhisar deplasmanında puan arayacak. Yine genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacak olan Şimşeklerde oyuncuların çıkıp mücadele etmesi ve saha içinde kendilerine...

Ligde son iki maçta farklı yenilgiler olan Eskişehirspor  yarın Akhisar deplasmanında puan arayacak. Yine genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacak olan Şimşeklerde oyuncuların çıkıp mücadele etmesi ve saha içinde kendilerine yakışanı yaparak iyi bir sonuç alması bekleniyor. Pazar günü Spor Toto Akhisar stadyumunda 16.00’da başlayacak. Maçı İstanbul bölgesi hakemi Mustafa Kürşat Filiz yönetecek.


MÜCADELE EDİN


Ligde 10 günde 3 zorlu maça çıkan ve 1 galibiyet 2 yenilgi alan Eskişehirspor özellikle son iki maçta farklı yenilgiler alırken, oynadığı futbolla da tepki toplamıştı. 


Şimşekler yarın Akhisar deplasmanında puan arayacak.


Yine genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacak olan Eskişehirspor’da oyuncuların çıkıp mücadele etmesi ve saha içinde kendilerine yakışanı yaparak iyi bir sonuç alması bekleniyor.


PAZAR SAAT 16.00’DA


Akhisarspor ile Eskişehirspor arasındaki karşılaşma Pazar günü Spor Toto Akhisar stadyumunda 16.00’da başlayacak. Maçı İstanbul bölgesi hakemi Mustafa Kürşat Filiz yönetecek.  Eskişehir’de oynanan ligin ilk maçında konuk ekip Akhisar Çekdar’ın golü ile maçı 1-0 kazanmıştı. Es-Es’li oyuncular bugün rakibinden rövanşı da almak istiyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.