"ALTIN YERE DÜŞMEKLE PUL OLMAZ"

“ALTIN YERE DÜŞMEKLE PUL OLMAZ”
Es-Es’e destek olan D’S Damat firmasına teşekkür eden başkan Akgören “Eskişehirspor’un ne kadar önemli bir marka olduğunu bir kez daha bu sayede görebiliyoruz. Altın yere düşmekle pul olmaz diye bir söz vardır. Eskişehirspor’da...

Es-Es’e destek olan D’S Damat firmasına teşekkür eden başkan Akgören “Eskişehirspor’un ne kadar önemli bir marka olduğunu bir kez daha bu sayede görebiliyoruz. Altın yere düşmekle pul olmaz diye bir söz vardır. Eskişehirspor’da ait olduğu liglere en kısa zamanda dönecektir” dedi.


 


D’S DAMAT FİRMASINA TEŞEKKÜR


D’S damat, Eskişehirsporlu sporcuları, teknik ve idari kadroları için markanın sürdürülebilir moda anlayışını destekleyen konforlu bir şıklık sunacak.  D’S damat ile resmi giyim sponsorluğu anlaşması imzaladı.  Düzenlenen lansmanda konuşan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: “Kulübümüzün kurumsallaşması adına çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizin en önemli giyim markalarından biri olan D’S Damat firması ile güzel bir işbirliğine imza attık. D’S Damat sponsorluğu da kurumsallaşma çalışmalarımızın bir sonucu.  Kendilerine bize göstermiş oldukları yaklaşımdan ve desteklerden dolayı teşekkür ederim. Sportif başarı olarak kötü günlerden geçsek de ülkemizin en önemli firmaları ile sponsorluk anlaşmaları yapabiliyoruz. Eskişehirspor’un ne kadar önemli bir marka olduğunu bir kez daha bu sayede görebiliyoruz. Altın yere düşmekle pul olmaz diye bir söz vardır. Eskişehirspor’da ait olduğu liglere en kısa zamanda dönecektir. Bu kötü günlerde bile destek veren D’S Damat firmasına şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim” dedi.


“MUTLULUK DUYUYORUZ”


Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arar, sporda yarım asrı aşan tecrübesiyle Anadolu’nun köklü kulüplerinden biri olan Eskişehirspor ile sponsorluk anlaşması imzalamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. D’S damat markasının dünya modasında elde ettiği başarıları spor sponsorlukları ile taçlandırdığını vurgulayan Osman Arar, “Radyo zamanlarından beri şahsım adına takip ettiğim, Kamuran’ıyla Fethi’siyle hafızalarımıza kazınan Anadolu efsanesinin bugün yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünya modasının yükselen yıldızı D’S damat markamızla Eskişehirspor’un başarısı için sinerji yaratacağımıza, takıma dinamizm ve heyecan getireceğimize inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.