4X4'LÜK ORMAN HAVASI (44-23)

4X4’LÜK ORMAN HAVASI (44-23)
Erkekler Hentbol 1.Ligi’nde liderliğini Yeni Mamak GSK’yı 23-22 yenerek perçinleyen Eskişehir Ormanspor cumartesi günü de ligde tek yenilgisini aldığı Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü’nü 44-23 mağlup etti ve son...

Erkekler Hentbol 1.Ligi’nde liderliğini Yeni Mamak GSK’yı 23-22 yenerek perçinleyen Eskişehir Ormanspor cumartesi günü de ligde tek yenilgisini aldığı Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü’nü 44-23 mağlup etti ve son 15 günde oynadığı 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.


 


Eskişehir Ormanspor geçtiğimiz hafta içi en yakın takipçilerinden biri olan Yeni Mamak GSK’nü 23-22 yenerken, şampiyonluk yolundaki büyük bir engel daha aşmış ve liderliğini de perçinlemişti.  


Ateş Savaşçıları önceki gün sezonun ilk yarısında 29-27 yenilerek, sezonun tek mağlubiyetini aldığı Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü’nü ağırladı. Ligin ilk yarısında ki kadrodan birçok oyuncusunu kaybeden rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Ormanspor ilk yarısını 20-13 önde kapattığı mücadeleyi de 44-23 kazanmayı bildi.


Bitiş düdüğünün ardından sahaya inen Kulüp yöneticileri ile Başkan Recep Temel, oyuncuları ve teknik kadroyu kutladı. Başkan Temel,2.yarı 5 maçta alınan 5 galibiyetten ziyadesiyle memnun olduklarını ifade ederek, rehavete kapılmadan yola devam mesajı verdi


Temsilcimiz bu galibiyetle son 15 günde üst üste oynadığı 5 maçı da kazanarak zorlu fikstürden başarıyla çıktı. Bu hafta Trabzon Belediyesi’nin deplasmanda Hatay’a da kaybetmesiyle Ormanspor en yakın rakibiyle puan farkını 3’e, 4.sıradaki Tokat Gençlik ile ise 6’ya çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.