SÜPER MELEKLER (28-25)

SÜPER MELEKLER (28-25)
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi cumartesi günü oynadığı kritik maçta ligin dişli takımı Üsküdar Belediyesi’ni 28-25 yenerek müthiş bir zafere imza attı Ekstra galibiyetle rahat bir nefes...

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi cumartesi günü oynadığı kritik maçta ligin dişli takımı Üsküdar Belediyesi’ni 28-25 yenerek müthiş bir zafere imza attı


 


Ekstra galibiyetle rahat bir nefes alan Murat Kabadayı’nın öğrencileri Aksaray’ın Sivas’a kaybetmesiyle ligde kalmayı %90 garantiledi… Temsilcimiz kalan haftalarda Aksaray ile evinde, Sivas ile deplasmanda karşılaşacak.


  


 


AKILLI STRATEJİ


Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol takımımız bu hafta çok değerli bir galibiyete imza attı. Bu sezon mütevazi kadrosuyla ligde tutunma mücadelesi veren temsilcimiz cumartesi günü ligin yatırım yapmış ekiplerinden Üsküdar Belediyesi’ni konuk etti.


Porsuk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında çok başarılı bir görüntü çizen ve başarılı savunma yapan Murat Kabadayı’nın akıllı bir stratejiyle soyunma odasına 12-8 önde gitti.


 


SİNEM VE ZEYNEP NUR YILDIZLAŞTI


İkinci yarıda rakibi karşısında adeta savaşan Anadolu’nun Melekleri sahadan 28-25 galibiyetle ayrılarak bu sezon 5.kez kazandı. BU müsabakada 11 gol atan Sinem Vatan ile 9 gollük ciddi katkı veren Zeynep Nur Bilgeç yıldızlaşırken, Kübranur Şahan ve Fatma Özbahar  3, Fatma Akgün ve Betül Türe’de birer golle galibiyette skor üreten isimler oldular.


 


SİVAS’TA GARANTİLERİZ


Bu hafta Aksaray’ın Sivas Belediyesi’ne kaybetmesiyle temsilcimizin en yakın rakibi ile puan farkı 4’e çıktı. Anadolu Üniversitesi 13 Mart Cumartesi Görele deplasmanına gidecek. Murat Kabadayı ve öğrencilerinin ardından önce evinde Aksaray ve deplasmanda Sivas ile oynayacakları müsabakaların ardından ligde kalmayı tamamen garantilemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.