HASTALIK HASTASI 3-0

HASTALIK HASTASI 3-0
Dün Ege deplasmanına çıkan Eskişehirspor ligde 5 maçtın puan yüzü göremeyen Akhisar’e yenilerek 3 puan verdi. Bu sezonki en büyük alışkanlığı olan erken ve bireysel hata ile yenik duruma düşen Kırmızı Şimşekler rakip...

Dün Ege deplasmanına çıkan Eskişehirspor ligde 5 maçtın puan yüzü göremeyen Akhisar’e yenilerek 3 puan verdi. Bu sezonki en büyük alışkanlığı olan erken ve bireysel hata ile yenik duruma düşen Kırmızı Şimşekler rakip kalede baskı yapıp pozisyon arasa da golü bulamadı.


 


Maçın ikinci yarına teknik heyet hamleler yaparak oyuna başlasa da Eskişehirspor yine bekleneni veremedi. Ferdi hata ile ikinci golü kendi kalesinde golü gören Şimşekler bu golden sonra iyice oyundan düşerek rakibine mağlup oldu ve kötü gidişatını sürdürdü.    


 


Dün de değişik kadro ile sahaya çıkan ve  bekleneni veremeyen Eskişehirspor’da mağlubiyetlerle artık bağışıklık kazanmaya başladı. Yenilgiler alışkanlık olurken, taraftarda alınan kötü sonuçlar ile birlikte üzülmeye devam etti. 


 


 


 


TECRÜBE HATASI


Bu sezon bireysel ve erken gol yeme hastalığına yakalanan Şimşeklerdeki bu hastalık Akhisar maçında da devam etti.


Karşılaşmanın 8.dakikasında Sezgin’in hatasını Delarge affetmedi. Kaptanın kısa düşen pasında araya giren Delarge, kaleci Cengiz Alp’i de geçerek topu Eskişehirspor ağlarına gönderdi. Golden sonra Es-Es baskılı gözükse de aradığı golü bulamadı.


PENALTIYI ES GEÇTİ


Karşılaşmanın 40. Dakikasında Talha soldan ceza alanına girdi ortasında top rakip oyuncunun eline çarpmasına rağmen hakem pozisyonu es geçti. Es-Es’li teknik adam ve oyuncuların saha içindeki itirazları sonucu değiştirmedi.


EMİR’DEN TERS VURUŞ


Maçın 62.dakikasında Çektar’ın sert ortasında karambolda Es-Es’li genç Emir’in dokunuşunda top Eskişehirspor ağlarına gitti ve Akhisar 2-0 öne geçti.  Karşılaşmanın 72. dakikasında Peter’in savunma arkasına attığı topu alan Çekdar’ın şutu kaleciden sekti. Seken topu önünde bulan Onurcan meşin yuvarlağı boş kaleye yolladı. 3-0. Karşılaşmada başka gol olmayınca Akhisar ekibi evinde Eskişehirspor’u 3-0 mağlup etti.


RAKİBE HAYAT VERDİK


Bu maç öncesine kadar ligde tam 5 maçtır puan dahi alamayan Akhisar Eskişehirspor’u yenerek adeta hayat buldu.  Rakip karşısında değişik kadro ile sahaya çıkan ve bekleneni veremeyen Eskişehirspor’da mağlubiyetlerle artık bağışıklık kazanmaya başladı. Şimşeklerde bu yenilgiler alışkanlık olurken, taraftarda alınan kötü sonuçlar ile birlikte üzülmeye devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.