"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR"

“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR”
Anadolu Üniversitesi futbol takımı, sezon öncesi Antalya kampında ki sezon özel maçını bugün oynayacak. Sezona şampiyonluk parolasıyla girecek temsilcimizi Seminer için Antalya’da bulunan TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet...

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, sezon öncesi Antalya kampında ki sezon özel maçını bugün oynayacak. Sezona şampiyonluk parolasıyla girecek temsilcimizi Seminer için Antalya’da bulunan TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl ziyaret ederek, Gaziantep Ankasspor maçını izledi…


 


Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Anadolu Üniversitesi futbol takımı, Antalya kampını yarın tamamlayacak. 17 Nisan başlayacak ligde İlk hafta bayı geçecek olan Mavi Beyazlılar, Antalya kampında özel maçlara ağırlık verirken oynadığı futbolla da sezon öncesi umut verdi. Son olarak Ali Onur Cerrah’ın öğrencileri, kamptaki 6. özel karşılaşmasını önceki gün Gaziantep Ankasspor ile yaparken sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.


Teknik Direktör Cerrah, "Lige en şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularımın her geçen gün formları daha da yükseliyor. Amacımız Eskişehir’i en iyi şekilde temsil ederek 3. Lig’e çıkmak. Bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.


 


BİNGÖL MAÇI İZLEDİ


TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Anadolu Üniversitesi futbol takımını Antalya kampında ziyaret etti. Mavi Beyazlı takıma moral veren Başkan Bingöl, teknik ekiple de bir araya gelerek takımın son durumu hakkında bilgi almayı ihmal etmedi. Takıma başarı dileklerini ileten Bingöl, "Tek dileğimiz Eskişehir’den bir takımın daha profesyonel ligde mücadele etmesi. BAL liginde mücadele eden Anadolu Üniversitesi gibi Sağlıkspor ve Yunusemrespor’a da başarılar dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.