ANADOLU'DA KAMP BUGÜN TAMAMLANIYOR

ANADOLU’DA KAMP BUGÜN TAMAMLANIYOR
Antalya’da yaklaşık 2 haftadır kamp yapan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü bugün oynayacağı hazırlık maçının ardından Eskişehir’e dönecek. Verimli bir çalışma süreci geçiren ekipte antrenör Ali Onur Cerrah takımın...

Antalya’da yaklaşık 2 haftadır kamp yapan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü bugün oynayacağı hazırlık maçının ardından Eskişehir’e dönecek. Verimli bir çalışma süreci geçiren ekipte antrenör Ali Onur Cerrah takımın geldiği seviyeden oldukça memnun…


Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı Antalya kampında yoğun bir özel maç trafiği yaşadı. Bu sezon 3.Lige çıkmayı kafaya koyan ve ilk hafta bay olacak Anadolu Üniversitesi ligin perdesini 24-25 Nisan’da açacak. Ekip bugün oynayacağı son hazırlık müsabakasının ardından ise ligde oynayacağı ilk maçın tarihine kadar hazırlıklarını Eskişehir’de sürdürecek.


Kulüp Başkanı Galip Özsarı Antalya’da takımın performansından memnu kalarak kampı bir hafta daha uzatmıştı Ali Onur Cerrah yönetimindeki ekibimiz Antalya’da ortaya koyduğu futbolla umut verdi.


Antrenör Cerrah iyi yolda olduklarını belirterek “Ne kadar antrenman yapsalar da oyuncuların uzun süredir müsabaka ortamından uzak kalması fiziksel durumlarını olumsuz etkilemişti. Antalya kampı öncesi vücut anlamında tekrar düzelmelerini sağladık. Antalya’da ise 7 özel karşılaşma oynadık. Ekibimiz her geçen gün üzerine koydu. Çok iyi niyetli bir oyuncu grubum var. Havamız çok iyi. Lige kadar bir iki özel maç daha yaparak sezona en hazır şekilde gireceğiz. Hedefimiz belli… Bu yolda sonuna kadar elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.