SULUOVA MAÇINA RAKİPLER ENGEL OLDU

SULUOVA MAÇINA RAKİPLER ENGEL OLDU
Hentbol 1.Liginde temsilcimiz Eskişehir Ormanspor’un yarın Amasya 1957 Suluova oynayacağı maç zirve yarışında ki rakiplerinin itirazı nedeniyle tekrar 6 Mayıs’a alındı.Bilindiği gibi korona nedeniyle Trabzon Büşükşehir maçı...

Hentbol 1.Liginde temsilcimiz Eskişehir Ormanspor’un yarın Amasya 1957 Suluova oynayacağı maç zirve yarışında ki rakiplerinin itirazı nedeniyle tekrar 6 Mayıs’a alındı.


Bilindiği gibi korona nedeniyle Trabzon Büşükşehir maçı ertelenince, Ormanspor-1957 Suluova Maçı öne alınmıştı. Hafta başında Trabzon karşılaşmasına hazırlanmak için antrenmanlara başlayan Ormanspor, ibreyi 1957 Suluova’ya çevirerek çalışmalarına devam etti. Ancak yarın oynanacak bu karşılaşma da şampiyonluk yarışında ki ekiplerin itirazı sonucu iptal edildi.


 


“Pandemi ligin ayarını bozdu”


Yaşananlar ile ilgili bir açıklama yapan Eskişehir Ormanspor Antrenörü M.Fatih Işık, Maçın öne alınması sürecini özetleyerek “Haftaya Tokat beraberliğinin bir analizini yaparak başladık. Maçı tekrar izleyerek hatalarımızı tartıştık. Artık önümüze bakıyoruz. 14 haftadır yenilmeyerek güzel bir ivme yakaladık. Bu hafta Amasya ekibini yenerek bu başarımızı sürdürmek istiyorduk.  Hedefimiz mutlak galibiyetti. Ancak rakiplerimiz maçın oynanmasının önüne geçti. Pandemi bütün ligin ayarını bozdu. Buna rağmen bu haftayı boş geçirmemiz bizim adımıza iyi olacaktı. Artık 17 Nisan’da deplasmanda oynayacağımız Seben maçına konsantre olacğız. Kafa travması geçiren Gürkan’ın durumu düzeliyor Bu hafta ki tek mutluluğumuz bu” dedi.


 


Durumları iyi


Pazartesi ve salı gününü çift antrenmanla geçiren yeşil beyazlılar, çarşamba günü tek antrenman yaptı.


Tokat Maçında ciddi bir sakatlık geçiren GürkanRallas bu hafta antrenmanlara katılamadı. Çarşamba günkü antrenmanda ise İran asıllı oyuncu Farzad topa basarak ayağını burktu. Kaleci Ali Karadut ise dizinden hafif bir sakatlık geçirdi. Antrenmanın bir bölümünü dinlenerek geçiren oyuncuların durumu iyi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.