ARMA FORMA VE KENDİNİZ İÇİN...

ARMA FORMA VE KENDİNİZ İÇİN…
Kötü bir sezon geçiren ve son Altınordu maçının ardından  lige resmen veda eden Eskişehirspor kalan 6 maçta prestij mücadelesi verecek.   Şimşeklen bugün evinde lider Giresunspor’u konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak...

Kötü bir sezon geçiren ve son Altınordu maçının ardından  lige resmen veda eden Eskişehirspor kalan 6 maçta prestij mücadelesi verecek.   Şimşeklen bugün evinde lider Giresunspor’u konuk edecek. 


Saat 16.00’da başlayacak olan maçı hakem Emre Kargın yönetecek. Bu sezon aldığı sonuçlar ile taraftarı üzen Şimşeklerin kalan haftalarda sorumluluk alarak arma, forma ve kendileri için sahada mücadele etmeleri bekleniyor.


 


SIKINTILI BAŞLANGIÇ


Bu sezonda lige sıkıntılı bir giriş yapan Kırmızı Şimşeklerin yine 3 puanı silinmişti. Kötü giden ve ligde 34 maç 377 gün galibiyet yüzü göremeyen Es-Es bu sezon sadece evinde Bandırmaspor’u yendi.  Geçtiğimiz hafta İzmir’de Altınordu’ya yenilerek lige resmen veda eden siyah-kırmızılılar kötü bir sezon geçirdi.


PRESTİJ MÜCADELESİ


Eskişehirspor kalan 6 maçta artık çok genç bir ekip ile ligde prestij mücadelesi verecek.


Bir çok maçta farklı ve kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen Es-Es’li oyuncuların kalan haftalarda sorumluluk alarak arma, forma ve kendileri için sahada mücadele etmeleri gerekiyor.


SAAT 16.00’DA BAŞLAYACAK


Eskişehirspor ile Giresunspor arasındaki karşılaşma bugün yeni Atatürk stadyumunda saat 16.00’da başlayacak. Maçı İzmir bölgesi hakemi Emre Kargın yönetecek. Ligin ilk yarısında Giresun’da oynanan maçı ev sahibi takım 2-0 kazanmıştı.


 


 


29. HAFTA PROGRAMI


9 Nisan Cuma


16.00 Eskişehirspor-Giresunspor


16.00 Keçiörengücü-Altınordu


19.00 İstanbul-Tuzlaspor


10 Nisan Cumartesi


13.30 Bandırma-Menemen


13.30 Altay-Boluspor


16.00 Samsun-Balıkesir


19.00 Akhisar-Adana Demir


11 Nisan Pazar


16.00 Ümraniye-Bursaspor


19.00 Adanaspor-Ankaraspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.