SLOVENYA VE HOLLANDA MAÇLARI ESKİŞEHİR'DE

SLOVENYA VE HOLLANDA MAÇLARI ESKİŞEHİR’DE
2022 Avrupa Şampiyonası Eleme Müsabakaları kapsamında oynanacak olan Slovenya ve Hollanda müsabakalarına hazırlanan A Erkek Milli Takımımız 20 – 30 Nisan 2021 tarihleri arasında Eskişehir’de kampa çalışmaları yapacak. Yeni...

2022 Avrupa Şampiyonası Eleme Müsabakaları kapsamında oynanacak olan Slovenya ve Hollanda müsabakalarına hazırlanan A Erkek Milli Takımımız 20 – 30 Nisan 2021 tarihleri arasında Eskişehir’de kampa çalışmaları yapacak.


 


Yeni zaferlere ev sahipliği


Eskişehir A Milli Erkek Hentbol takımımıza bir kez daha ev sahipliği yapacak. 10 gün Eskişehir’de kamp yapacak ve 2 önemli müsabakaya çıkacak Ay-Yıldızlılar önümüzde ki hafta Salı günü Eskişehir’de olacak. Milli takımımızın kamp müdürlüğünü ise yine Eskişehir Ormanspor Sportif Direktörü Osman Özoğlu yürütecek.


Özoğlu tüm ön hazırlıkların yapıldığını belirterek “Eskişehir olarak Milli takımımızı yine en iyi şekilde ağırlayacağız. Milli takım oyuncuları ve teknik heyet ilimizin uğuruna inanıyor. İnşallah yeni zaferlere ev sahipliği yaparız” dedi.


 


10 gün sürecek


20 Nisan Salı günü Eskişehir Hilton otelde toplanacak olan Milli Takımımız 27 Nisan Salı günü Slovenya, 29 Nisan Perşembe günü de Hollanda ile Eskişehir Porsuk spor salonunda karşılaştıktan sonra 30 Nisan Cuma günü Slovenya’ya hareket edip, 2 Mayıs Pazar günü Celje şehrinde Slovenya ile oynayacağı son müsabakanın ardından 3 Mayıs Pazartesi tarihinde yurda dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.