U-19 LAR YOLA ÇIKIYOR

U-19 LAR YOLA ÇIKIYOR
Kötü gidişata dur demek istiyorlar.Geçtiğimiz hafta sonu Giresun deplasmanında 90+1’de yediği penaltı golüyle 1-1’e razı olan Eskişehirspor U19 takımı hafta içi mesaisinde önceki gün öne geçtiği maçta Tuzlaspor’a da...

Kötü gidişata dur demek istiyorlar.Geçtiğimiz hafta sonu Giresun deplasmanında 90+1’de yediği penaltı golüyle 1-1’e razı olan Eskişehirspor U19 takımı hafta içi mesaisinde önceki gün öne geçtiği maçta Tuzlaspor’a da kaybetmişti. Rakibine 90+7’de yediği golle 2-1 mağlup olan Eskişehirspor U19 takımı ligde galibiyet yüzü göremezken, 5 maçta 4 yenilgi aldı.


Yasin Söğüt’ün tekrar A takım teknik direktörlüğüne getirilmesinin ardından U19 takımı bundan sonra sezon sonuna kadar Berkant Ongan’a emanet etti. Söğüt bu sezon Profesyonel sözleşme imzaladığı için U19 takımının maçlarında kulübe de Berkant Ongan yer alıyordu.


Genç Şimşekler yarın deplasmanda oynayacağı Balıkesir müsabakası için bugün yola çıkıyor. U19’lar yarın saat:13.00’da başlayacak mücadele de bu sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.