ES-ES BALIKESİR'İ BEKLİYOR

ES-ES BALIKESİR’İ BEKLİYOR
Eskişehirspor ligde 31. Hafta maçında Pazar günü Balıkesirspor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında rakibi ile 2-2 kalan Şimşekler rövanş maçında da sahada en iyi mücadeleyi vermek istiyor. Pazar günü Yeni stadyumda oynanacak...

Eskişehirspor ligde 31. Hafta maçında Pazar günü Balıkesirspor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında rakibi ile 2-2 kalan Şimşekler rövanş maçında da sahada en iyi mücadeleyi vermek istiyor. Pazar günü Yeni stadyumda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.


 


ARTIK MİSAFİRİZ


2  hafta önce lige veda eden ve TFF 1.ligde artık misafir olarak  son maçlarına çıkan Eskişehirspor Pazar günü de 31. Hafta maçında evinde Balıkesir’i konuk edecek. Kalan 4 maçta en iyi mücadeleyi vermeyi hedefleyen Şimşekler Balıkesir karşısında da iyi sonuç almak istiyor.


İLK MAÇ BERABERE BİTMİŞTİ


Sezonun ilk yarısında Balıkesir’de oynanan maç berabere bitmişti. Eskişehirspor Abdulhamit’in kendi kalesine attığı golle öne geçerken, Mrsıc eşitliği sağlamıştı. Ardından Eze ile Balıkesir 2-1 öne geçerken Eskişehirspor ikinci yarıda Furgan Polat’ın müthiş füzesi ile beraberliği yakalamış ve karşılaşma da 2-2 tamamlanmıştı. 


SAAT 13.30’DA BAŞLAYACAK


Eskişehirspor ile Balıkesir arasındaki karşılaşma Pazar günü Yeni stadyumda oynanacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Yine çok genç bir ekip ile sahada olacak olan Es-Es’te önemli eksikler bulunuyor. 


 


 


31. HAFTA PROGRAMI


17 Nisan Cumartesi


16.00 Keçiörengücü-Tuzlaspor


19.00 Adana Demir-Giresun


18 Nisan Pazar


13.30 Eskişehirspor-Balıkesir


16.000 Akhisar-Altınordu


19.00 İstanbul-Menemenspor


19 Nisan Pazartesi


13.30 Ümraniye-Ankaraspor


16.00 Altay-Adanaspor


16.00 Bandırma-Boluspor


19.00 Samsunspor-Bursaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.