YILMAZ AYAR BAŞKAN OLDU

YILMAZ AYAR BAŞKAN OLDU
Dünya gençlik ve spor konfederasyonu Eskişehir İl Başkanlığına Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Boks Antrenörü Yılmaz Ayar Atandı.Bugüne kadar üniversite öğrencilerinden ve üniversite çalışanlarından pek çok sporcu, şampiyon...

Dünya gençlik ve spor konfederasyonu Eskişehir İl Başkanlığına Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Boks Antrenörü Yılmaz Ayar Atandı.


Bugüne kadar üniversite öğrencilerinden ve üniversite çalışanlarından pek çok sporcu, şampiyon yetiştiren Yılmaz Ayar birikimlerini değerlendirebileceği yeni bir alanda zor bir görev üstlendi.


Konfederasyon Başkanı Türker Aygündüz tarafından Eskişehir İl Başkanlığı kendine tevdi edilen Yılmaz Ayar ilk faaliyet olarak konfederasyon tarafından  ülke genelinde dağıtımı devam eden cerrahi maskelerden 1500 adetini Türkiye harp malülü gaziler, şehit dul ve yetimleri derneği Eskişehir şube başkanlığına teslim etti.


Şube başkanı Sevinç Uluçeşme tarafından dernek binasında kabul edilen Yılmaz Ayar yaptığı açıklamada; “Şehit Ailelerimiz ve gazilerimiz bizim öz değerimizdir, kendileri her zaman ve anda aklımızda, yüreğimizdedir.  Buraya gelirken yüreğimizin burkulması yanında gururun, şerefin ve övüncün yaşandığı bir yere geldiğimizi çok iyi biliyoruz diyerek ülke genelinde başlatılan bir sosyal çalışmaya Eskişehir’imizde Şehit Aileleri ve Gazilerimizle başlamak istedik” dedi.


Dernek Başkanı Sevinç Uluçeşme ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, önceliğin kendilerine verilmesinden mutlu olduklarını, salgın sürecinin en önemli ihtiyacı olan maskeleri üyelerine ulaştıracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.