MERSİN MAÇINA HAZIRIZ

MERSİN MAÇINA HAZIRIZ
Hentbol 1.Liginde temsilcimiz Eskişehir Ormanspor yarın oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçı için son çalışmasını bugün yaparak kampa girecek. Ligde son 5 maçına çıkmaya hazırlanan Eskişehir Ormanspor liderliğini sürdürüyor....

Hentbol 1.Liginde temsilcimiz Eskişehir Ormanspor yarın oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçı için son çalışmasını bugün yaparak kampa girecek.


 


Ligde son 5 maçına çıkmaya hazırlanan Eskişehir Ormanspor liderliğini sürdürüyor. Rakibi Mersin İdman Yurdu ise 2 puanla 15.Sırada bulunuyor ve ligde hiçbir iddiası yok.


Pazartesi ve Salı gününü çift antrenmanla geçiren yeşil beyazlılar, Çarşamba günü tek antrenman yaptı. Bugün son çalışmayı yaparak dinlenmeye çekilecek ekibimizde cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Oyuncularının performansından memnun olduğunu dile getiren Antrenör M.Fatih Işık, “17 Haftadır yenilmezliğimizi sürdürüyoruz. Bu hafta Mersin İdman Yurdu’nu konuk edeceğiz. İki takımında centilmence mücadele edeceğine inanıyorum” dedi.


Yarın oynanacak olan Eskişehir Ormanspor - Mersin İdman Yurdu karşılaşması Saat: 16.00’da Porsuk Spor Salonunda başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.