DEV ŞAMPİYONANIN STARTI VERİLİYOR

DEV ŞAMPİYONANIN  STARTI VERİLİYOR
Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen FIA Avrupa Ralli Kupası’na dahil Evofone ESOK Rally, bugün akşam verilecek olan start ile başlayacak. Bulgaristan ve Romanya’dan da olmak üzere toplam 90 araç ve 180 sporcunun...

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen FIA Avrupa Ralli Kupası’na dahil Evofone ESOK Rally, bugün akşam verilecek olan start ile başlayacak. Bulgaristan ve Romanya’dan da olmak üzere toplam 90 araç ve 180 sporcunun kayıt yaptırdığı ralli, 2021 UNESCO Yunus Emre Anma ve Kutlama Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek.


21.00’DA BAŞLAYACAK


FIA Avrupa Ralli Kupası haricinde, Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Şevki Gökerman Ralli Kupası‘na da puan verecek olan ralli, toplam uzunluğu 150.74 km. olan 10 özel etaptan oluşuyor. Evofone ESOK Rally, 23 Nisan Cuma 21.00’da espark önünde gerçekleştirilecek seremonik start ile başlayarak, iki gün boyunca 335,17 km. uzunluğundaki asfalt zeminli parkurda koşulacak.


FİNİŞ PAZAR GÜNÜ


24 Nisan Cumartesi günü 10.00’da Cassaba Modern’de yer alan Servis Park’tan başlayacak olan rallinin ilk günü, 4 özel etabın geçilmesinin ardından 15.40’da yine Servis Park’ta son bulacak. Rallinin ikinci günü ise 25 Nisan Pazar günü 10.00’da başlayarak 6 özel etabın ardından 15.45’den itibaren espark önündeki finiş seremonisi ve ödül töreni ile tamamlanacak.


90 ARAÇ180 SPORCU


Aralarında Bulgaristan ve Romanya’dan da olmak üzere toplam 90 araç ve 180 sporcunun kayıt yaptırdığı ralli, 2021 UNESCO Yunus Emre Anma ve Kutlama Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. 2 gün boyunca tozu dumana katacak olan sporcular birincilik kupası için kıyasıya mücadele içine girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.