ŞAMAR OĞLANINA ÇEVİRDİLER

ŞAMAR OĞLANINA ÇEVİRDİLER
17 Nisan’da başlayacağı açıklanan daha sonra pandemi süreci nedeniyle 22-23 Mayıs’a ötelenen Bölgesel Amatör Ligde kulüplere bir şok daha geldi.  İç işleri bakanlığı tarafından gönderilen yazı üzere bazı illerde kulüplere...

17 Nisan’da başlayacağı açıklanan daha sonra pandemi süreci nedeniyle 22-23 Mayıs’a ötelenen Bölgesel Amatör Ligde kulüplere bir şok daha geldi.  İç işleri bakanlığı tarafından gönderilen yazı üzere bazı illerde kulüplere tüm tesisler kapatılarak antrenman izinleri iptal edildi. Eskişehir’de ise henüz böyle bir uygulama yok!


 


Bölgesel Amatör Ligin oynanıp oynanmayacağı tam anlamıyla muamma haline geldi.


17 Nisan’dan 22-23 Mayıs’a ötelenen liglerin bu tarihte da başlaması tehlikeye girdi. İç işleri bakanlığı tarafından gönderilen yazıya istinaden bazı illerde kulüplere tesisler kapatılarak antrenman izinleri de iptal edildi. 17 Mayıs’a kadar sürecek bu uygulamada futbolcular 12 gün idmansız kalacak.


Bu sezon ile yeni sezon takvimi programlamasının da sıkıntı yaratacağı bu ligde nasıl bir uygulamaya gideceğini de henüz kimse bilmiyor.


Kulüplerin de kendilerinden her hafta istenen PCR testinin federasyon tarafından karşılanmasını beklerken, ortalama 20 oyuncunun her hafta bu test girmesi 5 Bin TL’lik masrafı da beraberinde getirecek. 


Eskişehir’de ise tesislerin henüz kapatılması söz konusu değil. Anadolu Üniversitesi, Yunusemre ve Sağlıkspor antrenmanlarına ve hatta özel maçlarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.