IZDIRAP BİTİYOR

IZDIRAP BİTİYOR
Çok sıkıntılı bir sezon geçiren ve geride kalan 33 maçta sadece 1 galibiyet alan Eskişehirspor ligin bitimine 6 maç kala lige veda etmişti. Bir çok karşılaşmada aldığı farklı yenilgiler ile taraftarını kahreden siyah-kırmızılılar...

Çok sıkıntılı bir sezon geçiren ve geride kalan 33 maçta sadece 1 galibiyet alan Eskişehirspor ligin bitimine 6 maç kala lige veda etmişti. Bir çok karşılaşmada aldığı farklı yenilgiler ile taraftarını kahreden siyah-kırmızılılar bugün deplasmanda oynayacağı Boluspor ile ligi noktalayacak. Bolu’daki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. 


 


NEREDEN NEREYE


Eskişehirspor için tarihi bir sezon daha geride kalıyor.


Mazisi büyük başarılar ile dolu olan ve yıllarca süper ligde takımlara kök söktürüp Avrupa kupalarında da mücadele eden siyah-kırmızılılar TFF 1.ligde özellikle son iki sezonu çok kötü geçirdi.   


GEÇTİĞİMİZ YIL DA DÜŞMÜŞTÜK


Geçtiğimiz sezon 15 puanı silinen Eskişehirspor 12 puanla lige veda etmişti. Ancak TFF, pandemi süreci nedeniyle 2019-2020 sezonu için küme düşmeyi kaldırıldı. Karar Eskişehirspor camiasında ve kentte büyük sevinçle karşılanırken başkan Akgören


Yaptığı açıklama da "Bu bize bir hediye, bir lütuf olarak bahşedildi. İnşallah bundan sonraki yıllarda böyle şeyler yaşamayız, böyle duygular yaşamayız" dedi.


BU SEZON DA FARKLI OLMADI


2020-2021 sezonunda da TFF 1.ligde yer alan Eskişehirspor yine sıkıntılı bir süreç ile lige giriş yaptı. 3 puanı silinen ve transfer tahtasını açamayan Kırmızı Şimşekler elindeki oyuncuları da tutamadı. Devre arasında da umutla beklenen yasak kalkmayınca kırmızı-siyahlılar ligin bitimine 6 maç kala lige veda etti.


TARİHİN EN KÖTÜ SEZONU


Geride kalan 33 maçta sadece 1 galibiyet alan Eskişehirspor 8 maçta berabere kalırken, 24 maçta ise mağlup oldu. Rakip ağlara sadece 23 gol atan Şimşekler kendi kalesinde ise 88 gol gördü.  Tarihin en kötü sezonun yaşayan Es-Es ayrıca 34 maç 377 gün de galibiyet hasreti çekti.


IZDIRAPLI  GÜNLER


Bu sezon  resmen gol yeme rekoruna koşan Eskişehirspor’da ki tablo resmen koca şehirde aşkın ızdıraba döndüğü an gibiydi. Bir çok maçta ağır skorlar alan takımda oyuncular her maç sonrası sahadan boynu bükük ayrıldı.  Tribünde takıma destek veremeyen taraftarlar ekranları başında takımı izlerken adeta kahroldu.


VEDA GÜNÜ


Ve Eskişehirspor bugün  Bolu’da oynayacağı maç ile 2020-2021 sezonunu ile tamamlayacak.  


TFF 1.lige veda edecek olan Kırmızı Şimşeklerin son maçı Bolu Atatürk stadyumunda saat 16.00’da başlayacak. Yine çok genç bir ekip ile sahada yer alacak olan siyah-kırmızılılar son maçı kazanarak lige 3 puanla veda etmek istiyor.


 


 


34. HAFTA PROGRAMI


7 Mayıs Cuma


16.00 Boluspor - Eskişehirspor


20.30 Akhisarspor - Ümraniye


9 Mayıs Pazar


18.00 Altay - Bandırmaspor


18.00 Balıkesirspor - Altınordu


18.00 Bursaspor - Keçiörengücü


18.00 Ankaraspor-İstanbul


20.30 Menemenspor - Adana Demir


20.30 Adanaspor - Samsunspor


20.30 Tuzlaspor – Giresunspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.