"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”
Takımın genç antrenörü Ali Onur Cerrah, “Grup maçları çok kolay olmuyor” diyerek, “Gruptan çıkmak çok önemliydi. Bundan sonraki maçların biraz daha rahat olacağına adım gibi eminim” dedi. “Bizim oyun anlayışımız…”Yunusemrespor...

Takımın genç antrenörü Ali Onur Cerrah, “Grup maçları çok kolay olmuyor” diyerek, “Gruptan çıkmak çok önemliydi. Bundan sonraki maçların biraz daha rahat olacağına adım gibi eminim” dedi.


 


“Bizim oyun anlayışımız…”


Yunusemrespor maçını kazandıktan sonra o maçın anlam kazanabilmesi için Bayırköyspor’u da yenmemiz gerekiyordu diyen Cerrah “Maçın başında yoğun temponun verdiği yorgunluk takımımızın üzerinde belliydi. Beklemediğimiz bir gol yedik. Ama golden sonra reaksiyon gösterip oyuna hakim olduk. Skoru arttırdıktan sonra daha rahat bir futbol oynadık. Bizim oyun anlayışımız attığımız üçüncü ve dördüncü goldeki organizasyonları içeriyordu. Geriden oyun kuran, rakibin bölgesine oyunu yığan, kenar oyunlarında sayısal üstünlük oyunlarını oynayan, iç koridor, blok arası toplarla buluşup orada derin topları kullanabilen bir oyun anlayışımız vardı. Bugüne kadar maçlardaki gerginliklerden dolayı bunu pek yansıtamadık” şeklinde konuştu.


 


“3.Ligi yakalamaya çalışacağız”


Cerrah, “İnşallah elemelerde de Eskişehir’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz olan 3. Ligi yakalamaya çalışacağız. Çeyrek finaldeki rakibimiz Isparta Emrespor olur diye düşünüyorduk. Maçlarını indirdim izliyoruz. Çeyrek final maçları tek maç olduğu için stresi farklı olacak. Şehir dışında olması bazen avantaj bazen dezavantaja dönüşebiliyor. Eskişehirli oyuncular burada oynanan grup maçlarında üzerlerinde baskı hissetti. Rakiplerimizi izlemek için antrenörlerimizi maçlara göndereceğiz. Final yolunda en güçlü ekip Aliağa gibi görünüyor. Biz 3. Lig için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.