"İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ"

“İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”
Maç sonunda Anadolu Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal Rektör, çeyrek finale çıkan takımı saha içine girip tebrik etti ve “Sizlere sonuna kadar güveniyoruz” dedi. Anadolu Üniversitesi’nde kulüp başkanı Galip...

Maç sonunda Anadolu Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal Rektör, çeyrek finale çıkan takımı saha içine girip tebrik etti ve “Sizlere sonuna kadar güveniyoruz” dedi. Anadolu Üniversitesi’nde kulüp başkanı Galip Özsarı ise “Ekibimize bu yolda inanıyoruz” ifadelerini kullandı.


 


 


“Yeni sezonda oradayız”


Anadolu Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal Rektör, çeyrek finale çıkan futbol takımını sahaya inerek tebrik etti. Rektör Erdal yaptığı açıklamada, “Çok mutluyuz. Güzel mücadeleler oldu. Centilmence maçlar oynandı. Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Başarıların devam edeceğine inanıyoruz. Takımımızın 3. Lig hedefine ulaşacağına olan inancımız da tam. Yeni sezonda inşallah oradayız” dedi.


 


“Amacımız şehre profesyonel


İkinci takımı kazandırmak”


Anadolu Üniversitesi’nde kulüp başkanı Galip Özsarı, ilk hedefe ulaştıklarını belirterek, “Birinci önceliğimiz gruptan çıkmaktı. Anlımızın akıyla gruptan lider çıkmayı başardık. İnşallah bundan sonra da Eskişehir’i en iyi şekilde temsil edip hedefimize ulaşacağız. Amacımız Eskişehir’i ikinci bir profesyonel takım kazandırmak. Ekibimize bu yolda güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.