İMZALARI BEKLENİYOR

İMZALARI BEKLENİYOR
Taraftar takımda kaptanlık yapmış Kıvanç Karakaş başta olmak üzere Kaan Kanak, Bilal Aziz, Emre Güral gibi oyuncuların da Eskişehirspor’un yaşaması için bir an önce imzaları atmasını istiyor.     60’A YAKIN İMZA ...

Taraftar takımda kaptanlık yapmış Kıvanç Karakaş başta olmak üzere Kaan Kanak, Bilal Aziz, Emre Güral gibi oyuncuların da Eskişehirspor’un yaşaması için bir an önce imzaları atmasını istiyor.   


 


 


60’A YAKIN İMZA   


Eskişehirspor’da transfer tahtasının açılabilmesi için toplamda 83 imza gerekiyordu. Divan heyeti uzun uğraşlar sonucunda 60’a yakın imza isimden imza almayı başardı. 


FİFA’da dosyaları bulunan Toko, Bienvenu, Marko Milinkoviç, Tanase ve Boffin ile de görüşmeler sürüyor. Bu oyunculardan da bazıları olumlu dönüş yaptığı ve gerekli imzaları vereceği öğrenildi.   


YERLİLERDEN BEKLENİYOR


Ancak şu ana kadar 4 teknik adamın yanı sıra bir çok isim daha imzayı vermedi. Taraftarlar ise özellikle Es-Es’te kaptanlık yapmış, Kıvanç Karakaş başta olmak üzere Kaan Kanak, Bilal Aziz, Emre Güral ve Batuhan Karadeniz gibi oyuncuların da Eskişehirspor’un yaşaması için bir an önce imzaları atmasını istiyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.