Kung-fu şöleni tam gaz

Kung-fu şöleni tam gaz
1 yıl önce Lider Spor Kulübünde başlayan ve eğitmenleri Si-hing Yüksel Çotuk eşliğinde çalışmalarını sürekli bir disiplin içerisinde devam ettiren EBMAS-Eskişehir Okulları öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu 4. Seminere...

1 yıl önce Lider Spor Kulübünde başlayan ve eğitmenleri Si-hing Yüksel Çotuk eşliğinde çalışmalarını sürekli bir disiplin içerisinde devam ettiren EBMAS-Eskişehir Okulları öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu 4. Seminere ev sahipliği yaptı.
Sifu Cemil Uylukçu tarafından Nisan 2007 de yapılan ilk seminer ve bunu takip eden Haziran 2007 tarihinde Dai Sifu Emin Boztepe'nin semineri ile çok yönlü bir eğitim alma şansı bulan öğrenciler, Ağustos 2007 Sifu Cemil Uylukçu' nun verdiği 3.seminerin de ardından geçtiğimiz Pazar günü de dördüncü seminer ile hem seviye atlamak için gayret gösterdiler hem de 4 saat sürecek zorlu bir tempo ile Sifu eşliğinde antrenman yapma fırsatı buldular.Bu mücadele sanatının ilgi gördüğü ve katılımların günden güne arttığı görüldü.yakında çok büyük kitlelere ulaşacağı tahmin ediliyor.
İstanbul, Ankara ve Bursa'dan da katılımın olduğu seminerde hem Eskişehirli öğrenciler hemde diğer illerden gelen misafirler yoğun bir çalışma temposu ardından bir üst seviyeye atlama başarısını göstererek bu sanatın yılmaz birer takipçisi olduklarını kanıtladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.