SELKA'DA BOSNA RÜZGARI

SELKA’DA BOSNA RÜZGARI
 Erkekler Hentbol Süper Ligi mücadele eden temsilcimiz Selkaspor Viktor Gigov’un yanına Bosna Hersek Milli takımının kalecisi Damir Efendic ile sözleşme imzaladı. Daha önce Benjamin Cickusic’i kadrosuna katan temsilcimiz sol oyun...

 


Erkekler Hentbol Süper Ligi mücadele eden temsilcimiz Selkaspor Viktor Gigov’un yanına Bosna Hersek Milli takımının kalecisi Damir Efendic ile sözleşme imzaladı. Daha önce Benjamin Cickusic’i kadrosuna katan temsilcimiz sol oyun kurucu Faruk Halilbegovic’in yanı sıra sağ oyun kurucu Nikola Dzono ile anlaşmaya vardı.


 


Sessiz ve Derinden


Yeni sezon için işi sıkı tutan Selkaspor yönetimi, transfer çalışmalarını sessiz ve derinden çok başarılı şekilde gerçekleştiriyor. Daha önce Bosna Hersek Milli takımında orta oyun kurucu  Benjamin Cickusic ile anlaşan Selka yönetimi yine Bosna Hersek milli takım kalecisi Damir Efendic’i de renklerine bağladı. Yönetim ayrıca sol oyun kurucu Faruk Halilbegovic’i de kadroya kattı. Sağ oyun kurucu Nikola Dzono’nun da bir aksilik yaşanmaması halinde Pazartesi günü Selkaspor’a imza atacağı öğrenildi.


 


Dege Kardeşler Eskişehir’de Buluşuyor


Selkaspor yeni sezonda kaptan Recep Dege ile yola devam edecek. Başarılı hentbolcunun Beykoz Belediyesi’nde forma giyen 1992 doğumlu genç milli takım oyuncusu Recai Dege de yeni sezon için Selkaspor ile anlaştı. Yetenekli oyuncu bu yıl çıktığı 26 maçta toplam 118 gol atarken, dikkatleri üzerinde toplamıştı. Temsilcimizde yönetim bu anlamda önemli bir transfere daha imza atmış oldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.