KALDI 2 GÜN

KALDI 2 GÜN
  Zorlu geçen 2018-2019 sezonunda ligde kalan Eskişehirspor’da gözler genel kurula çevrildi. Olağan Seçimli ve Mali Genel Kurul Toplantısının 23 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 15:00 Hasan Polatkan Kültür Merkezi - Eskişehir’de...

 


 Zorlu geçen 2018-2019 sezonunda ligde kalan Eskişehirspor’da gözler genel kurula çevrildi. Olağan Seçimli ve Mali Genel Kurul Toplantısının 23 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 15:00 Hasan Polatkan Kültür Merkezi - Eskişehir’de (Atatürk Bulvarı Migros üstü) yapılacak.


 878 üyenin oy kullanacağı genel kurulda çoğunluğun sağlanması için 440 delegenin imza atması gerekiyor. Kongreye sadece 2 gün kalmasına rağmen Osman Taş’ın dışında başka bir isim adaylığını açıklamadı.


 


PERŞEMBE KONGRE VAR


Eskişehirspor'da 2 gün sonra kongre heyecanı yaşanacak.


Zorlu geçen 2018-2019 sezonunda ligde kalan Eskişehirspor’da yönetim daha maçlar bitmeden genel kurul kararı almıştı.


Olağan Seçimli ve Mali Genel Kurul Toplantısının 23 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 15:00 Hasan Polatkan Kültür Merkezi - Eskişehir’de (Atatürk Bulvarı Migros üstü) yapılacak.


SADECE TAŞ


Genel kurula sadece 2 gün kalmasına rağmen başkanlık için sadece Osman Taş ismi gündemde. Listesini oluşturmaya çalışan Taş’ın dışında resmi aday çıkmadı. Camiada Halil ünal’ın destek vereceği İsmail Hakkı Gül ve Erdal Şahbaz ismi ağırlık kazansa da bu iki eski yöneticinin de başkanlığa sıcak bakmadığı öğrenildi.  


Yine eski başkanlardan Sinan özeçoğlu ismi ön plana çıkarken, özeçoğlu’nun da başkanlığı düşünmediği öğrenildi.


Son seçimde Kaan Ay’a rakip olan Mustafa Topkaya cephesinde ise sessizlik sürüyor.


440 İMZA GEREKLİ


 878 üyenin oy kullanacağı genel kurulda çoğunluğun sağlanması için 440 delegenin imza atması gerekiyor


Eğer ki ilk toplantıda çoğunluk sağlanamaz ise ikinci toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 30 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 15:00 Hasan Polatkan Kültür Merkezi - Eskişehir’de (Atatürk Bulvarı Migros üstü) yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.