"İYİ BİR YÖNETİM OLUŞMALI "

“İYİ BİR YÖNETİM OLUŞMALI “
   Eski başkanlardan Halil  Ünal genel kurul ile ilgili “Eskişehirspor konusunda sadece benim değil bütün kentin sorumluluk alması gerekiyor. Eskişehirspor’un gelecek sezon hedefinin play off olması gerekiyor. Bu hedefi kovalayacak...

 


  Eski başkanlardan Halil  ünal genel kurul ile ilgili “Eskişehirspor konusunda sadece benim değil bütün kentin sorumluluk alması gerekiyor. Eskişehirspor'un gelecek sezon hedefinin play off olması gerekiyor. Bu hedefi kovalayacak güzel bir yönetim kurulunun oluşması gerekiyor. Ben oluşacağını düşünüyorum. Hedefsiz bir Eskişehirspor'u düşünmek söz konusu değildir” dedi.


 Mesut Hoşcan ise “Eskişehirspor'un bu sezon ligde kalması çok önemliydi. Bu konuda Kaan Ay ve yönetimini tebrik etmek istiyorum. Genç başkan kardeşimiz devam etmeliydi. Devam etmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Ama camiamızda maalesef yürüyen tekere çomak sokmak yönünde çalışmalar var. İnşallah bu kongrede iyi bir yönetim kurulu oluşur ve seçilir” dedi.


 


üNAL “BU KULüP SAHİPSİZ KALMAZ”


Halil ünal, yaptığı açıklama da "Kaan Ay ve diğer yöneticiler kongre kararı aldı. Saygı duymak lazım. önümüzdeki süreci değerlendirmek daha doğru olur. Eskişehirspor konusunda sadece benim değil bütün kentin sorumluluk alması gerekiyor. Eskişehirspor'un gelecek sezon hedefinin play off olması gerekiyor. Bu hedefi kovalayacak güzel bir yönetim kurulunun oluşması gerekiyor. Ben oluşacağını düşünüyorum. Hedefsiz bir Eskişehirspor'u düşünmek söz konusu değildir. Altyapısıyla, taraftarıyla, stadyumuyla bu camia Süper Lig'e çıkmak için her yolu denemeli, her fırsatı olumlu kullanmalıdır. Eskişehirspor'u hedefe taşıyacak bir yönetim oluşacaktır. Bu kulüp sahipsiz kalmaz. Gerekli destekleri vermeye her zaman hazırım. Kongrede hep beraber en güzel yönetimi, en güzel başkanı seçeceğiz. Ben Süper Lig'e kesinlikle tekrar döneceğimize inanıyorum. Elimizde iyi bir kadro var. Belki transfer açılır ve takviye yapılır ama olmazsa da sorun değil. Ben mevcut kadronun da bu hedefi kovalayacak potansiyele sahip bir kadro olduğunu düşünüyorum." dedi.


HOŞCAN : “YüRüYEN TEKERE çOMAK SOKMAK YöNüNDE çALIŞMALAR VAR”


Mesut Hoşcan, ise "Eskişehirspor'un bu sezon ligde kalması çok önemliydi. Bu konuda Kaan Ay ve yönetimini tebrik etmek istiyorum. Genç başkan kardeşimiz devam etmeliydi. Devam etmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Ama camiamızda maalesef yürüyen tekere çomak sokmak yönünde çalışmalar var. Sosyal medyada bu tür itibarsızlaştırmaların doğru olduğuna inanmıyorum. Bazı şeyler düzelecekse buralardan başlamamız gerekiyor. Kongre 23 Mayıs Perşembe günü gerçekleşir mi bilmiyorum. Kongre konusunda arayıp soranlar elbette oluyor. Ben Eskişehirspor için faydalı olabilecek görüşlerimi bir şekilde iletiyorum. İnşallah bu kongrede iyi bir yönetim kurulu oluşur ve seçilir. Eskişehirspor'un acilen çözmesi gereken çok büyük sorunları var. Zamanında anlatmaya çalıştık ancak kimse anlamak istemedi. Eskişehirspor'un derdi tamamıyla para. Bu borç tablosuyla Eskişehirspor yönetilemez hale gelmiştir. Yönetmeye çalışan yöneticilere yapılan haksız söylemler nedeniyle de kulüp yönetici bulmakta zorlanıyor. Yapılması gereken neyse herkesin el birliği yapması ve herkesin destek olması gerekiyor. Süreci yakından takip ediyorum. Eskişehirspor ile ilgili yapılacak her türlü şey içinde her türlü sorumluluğa hazırım"  dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.