TEPEBAŞI SULTANLARI FİNALLERE İDDİALI GİDİYOR

TEPEBAŞI SULTANLARI FİNALLERE İDDİALI GİDİYOR
 Tepebaşı’nın Genç Sultanları, 17-22 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek Türkiye finallerine kilitlendi. Geri sayıma geçen Sultanlarımız hazırlıklarını ise iddialı bir şekilde sürdürüyor. Adını Türkiye’nin...

 


Tepebaşı'nın Genç Sultanları, 17-22 Haziran tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek Türkiye finallerine kilitlendi. Geri sayıma geçen Sultanlarımız hazırlıklarını ise iddialı bir şekilde sürdürüyor.


 


Adını Türkiye’nin en iyi 16 takım arasına yazdıran Tepebaşı'nın Genç Sultanları, İstanbul'da yapılacak finaller için son hazırlıklarını yapıyor. 17-22 Haziran tarihlerinde İstanbul'da Galatasaray, Fenerbehçe, Vakıfbank, Halkbank gibi ekipler arasında başarı arayacak olan ekibimiz Eskişehir'i en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. öte yandan Genç takım önceki günde Dumlupınar İlkokulu Spor Salonu'nda antrenör Fatma çimenli ve özkan çimenli gözetiminde hazırlıklarına devam ederken, oyuncuların istekli ve hırslı oluşu dikkatlerden kaçmadı.


 


"RAKİPLERDEN İKİ YAŞ KüçüKLERLE MüCADELE EDİYORUZ"


Finallerde kendilerinden iki yaş büyük oyuncularla mücadele edeceklerini dile getiren antrenör özkan çimenli, "Bilindiği üzere finallerde Türkiye'nin en iyi ekipleri ile mücadelece edeceğiz. Bizim yaş ortalamamız diğer takımlara göre 2 yaş küçük. Buna rağmen sporcularımın özverili şekilde mücadele ederek finallere kadar gelmesi takdire şayandır. Hepsini tekrar kutluyorum. Sporcularım finallerde de en iyi şekilde Eskişehir'e temsil edeceklerdir" dedi.


 


 


FIRINCIOĞLU BAŞARI DİLEDİ


Dumlupınar İlkokulu Spor Salonu'nda finallere hazırlanan Tepebaşı Genç Voleybol takımının önceki yaptığı antrenmanı İl Temsilcisi Cihat Fırıncıoğlu'da takip etti. çalışma sırasında antrenörler özkan çimenli ve Fatma çimenli'den de bilgiler almayı ihmal etmeyen Fırıncıoğlu, oyuncularda başarı dileğinde bulundu.


 


 


İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER


Finallerde kura çekimine dördüncü torbadan katılacak olan temsilcimiz Tepebaşı'nı zorlu rakipler bekliyor. Temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında şu takımlar yer alıyor:


 


1.TORBA


Vakıfbank


Galatasaray


Halkbank


Rota Koleji


 


2.TORBA


Karayolları


Fenerbahçe


Eczacıbaşı


Bahçelievler Bld.


 


3.TORBA


Ankara İlbank


İzmir Karşıyaka


Beşiktaş


İzmir Gelişim Koleji


 


4.TORBA


Türk Hava Yolları


Tepebaşı Gençlik


Kayseri OSB Teknik


Gaziantep Merinos Gençlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.