"KEMİK KADRO KORUNACAK"

“KEMİK KADRO KORUNACAK”
  YİNE 3 KULVARDA MÜCADELE VERECEKLERSelkaspor’da yeni sezon için sponsor arayışı devem ederken, başkan yardımcısı Yenal Kaya kemik kadroyu korumak istediklerini belirtti.Son 3 sezondur ilimizi hentbolda başarıyla temsil eden...

 


 


YİNE 3 KULVARDA MüCADELE VERECEKLER


Selkaspor’da yeni sezon için sponsor arayışı devem ederken, başkan yardımcısı Yenal Kaya kemik kadroyu korumak istediklerini belirtti.


Son 3 sezondur ilimizi hentbolda başarıyla temsil eden ve Eskişehir’in adını en iyi şekilde duyuran Selkaspor 2019-2020 sezonunda da hem Avrupa, hem lig hem de kupada mücadele verecek.


GöRüŞMELER SüRüYOR


Selkaspor başkan vekili Yenal Kaya sponsorlar ile daha da güçlenmek istediklerini söyleyerek “3 yıldır ilimizi başarıyla ediyoruz. Malum ekonomik sıkıntılar hentbolu da etkiledi. Biz de yönetim olarak bu sezon şehirden daha fazla destek almak istiyoruz. Bu konuda özellikle belediyeler ile görüşmeler yapıyoruz. Bu konuda da önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız” dedi. 


“İSKELET KADRO KORUNACAK” 


 Başkan Kaya takım içinde konuşarak “Bizim zaten iyi bir kadromuz var. Ama bu kadro da bazı değişiklikler yapacağız. özellikle kemik kadroyu bozmak istemiyoruz. Sporcularımız ile de görüşüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.