ADANIRSPOR'DAN MUHTEŞEM KAPANIŞ

ADANIRSPOR’DAN MUHTEŞEM KAPANIŞ
Adanırspor’da futbol yaz okulu eğitimi sona erdi. Merhum yönetici İsmail Yavuz’un adı verilen yaz okulunda 75 sporcu futbol eğitimi aldı. Düzenlenen törende eğitim alan futbolculara sertifika verildi. İSMAİL YAVUZ İSMİ VERİLDİ9...

Adanırspor’da futbol yaz okulu eğitimi sona erdi. Merhum yönetici İsmail Yavuz’un adı verilen yaz okulunda 75 sporcu futbol eğitimi aldı. Düzenlenen törende eğitim alan futbolculara sertifika verildi.


 


İSMAİL YAVUZ İSMİ VERİLDİ


9 Haziran’da başlayan ve Adanırspor’un merhum yöneticisi İsmail Yavuz’un adının verildiği İsmail Yavuz Adanırspor Yaz Futbol Okulu geçtiğimiz Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Behiç Erkin Sahası’nda gün düzenlenen tören ile son buldu. Yaz boyunca futbol eğitimi alan sporcular düzenlenen törenle katılım belgelerini aldı.


75 SPORCU EĞİTİM GöRDü


Adanırspor Yaz Futbol Okulu’nda 2004-2013 doğumlu 75 sporcu katıldı. İleride iyi birer futbolcu olmak isteyen küçük kramponlar deneyimli antrenörler Halil İbrahim Kaya ve özkan Erkoca idaresinde futbolun inceliklerini öğrenmek için haftanın 3 günü sıkı bir şekilde antrenman yaptı.


 


BANDO ES ES COŞTURDU


Düzenlenen kapanış törenine Adanırspor Kulüp Başkanı Hasan Ermiş ile kulüp yöneticileri, antrenörler Halil İbrahim Kaya ve özkan Erkoca, Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı çetin Aydın, sporcular ve aileleri ile Bando Es Es katıldı. Törende ilk olarak Bando Es Es katılımcılara müzik ziyafeti sundu.


 


BAŞKAN ERMİŞ MUTLU


Adanırspor Kulüp Başkanı Hasan Ermiş yaptığı açıklamada, “Bizim gibi mahalle amatör kulüplerinin geleceği olan gençlerimizi yetiştirip şehre ve ülkeye sunmamız gerektiğine inandık ve bu doğrultuda İbrahim ve özkan Hocamızın önderliğinde bu seneki çalışmalarımızı bizleri onurlandıracak şekilde sürdürdük” ifadelerini kullandı.Başkan Hasan Ermiş sözlerini şöyle sürdürdü; “Büyük bir özveri ile antrenman yaptınız. Hepinize hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım hepiniz ileride iyi birer futbolcu, Türk futbolunu bir adım daha ileri götürecek sporculardan olursunuz. Değerli veliler sizlere de çocuklarınızı desteklediğiniz ve yaz okullarına gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.


BELGE ALDILAR


Yapılan konuşmaların ardından yaz boyunca antrenman yapan 75 küçük sporcuya katılım belgeleri verildi. öte yandan kulüp yöneticilerinden edinilen bilgiye göre yaz okulunda antrenörlerin gözüne girmeyi başarmış olan 10-15 sporcunun Adanırspor altyapısında forma giyebilmesi için işlemlerine başlanıldı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.