BARENSEL'DEN ZİYARET

BARENSEL’DEN ZİYARET
 Baranselspor Başkanı Gürol Bakırcı, yönetici, antrenör ve futbolculardan oluşan bir heyetle Gelişim Okulları sahibi yönetim kurulu başkanı Erdal Şahbaz’ı ziyaret etti.15 yeni oyuncu aldıklarını belirten Baranselspor Başkanı...

 


Baranselspor Başkanı Gürol Bakırcı, yönetici, antrenör ve futbolculardan oluşan bir heyetle Gelişim Okulları sahibi yönetim kurulu başkanı Erdal Şahbaz'ı ziyaret etti.


15 yeni oyuncu aldıklarını belirten Baranselspor Başkanı Gürol Bakırcı, “Hedefimiz Bal Ligi’ne katılmak. Bu yüzden sponsorların destekleri çok büyük. Bir düğün salonu, lokal açma projelerimiz var,  desteğini bekliyoruz.” dedi.


Gelişim Okulları yönetim kurulu başkanı Erdal Şahbaz, geçen yılda birlikte çalıştıklarını belirterek, “Amatör sporuna bütçemize uygun bir şekilde destek veririz. Hedefleri reel koyup, şirketleşirseniz çok iyi olur, kalıcı giderler yaparsak fayda olur” diye konuştu.


Ziyarete Baransel sportif direktörü Deniz Dinç, Basın sözcüsü Mine Akalı, Antrenörler Bahri Anlı, İbrahim özen ve futbolcu Yiğit Sakızcı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.