ODUNPAZARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ'NDE NELER OLUYOR

ODUNPAZARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBܒNDE NELER OLUYOR
 Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Nihat Çuhadar başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturan kulüp için beklentiler yükselmişti. Ancak tam tersi işlerin yaşandığı Spor Kulübü’nde erkek voleybolcuların lige katılmayacağı...

 


Odunpazarı Belediye Meclis üyesi Nihat çuhadar başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturan kulüp için beklentiler yükselmişti. Ancak tam tersi işlerin yaşandığı Spor Kulübü’nde erkek voleybolcuların lige katılmayacağı öğrenilirken, futbol takımıyla ilgili de henüz somut bir çalışmanın başlamadığı ve şuana kadar oyuncularla görüşülmediği ortaya çıktı…


 


Beklentiler büyüktü ama…


Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü’nde yaprak kıpırdamıyor. Odunpazarı Belediye Meclis üyesi Nihat çuhadar, kulübünün yeni başkanı olarak seçilmiş ve tek liste ile girilen seçimde yönetim kurulu Ahmet Bingöl, Figen Kahya, Evren Olcay, Yusuf Turhan, Şenol Durur ve İsmail Kumru gibi etkin isimlerden oluşmuştu.


 


Voleybolcular Lige Girmeyecek


Oluşan güçlü yönetimin ardından beklentilerin arttığı kulüpte işler ise beklentilerin tam tersi gider oldu. öyle ki geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen Erkek Voleybol takımı yeni sezonda ligde yer alamayacak. Finansal olarak bu karar alınırken, futbol takımında da durumun ne olacağı merakla bekleniyor.


 


Futbolcular haber bekliyor


Ligde boy gösterecek futbol ekibinde henüz oyuncularla bir görüşme yapılmadığı da gelen haberler arasında… Yönetim içinde bir türlü istenilen düzenin yaratılamadığı gerçeğinin gün yüzüne çıktığı kulüpte, öncelikle iç transferin bir an önce halledilmesi bekleniyor. Takımın yeni sezonda hedef olarak nasıl bir yol haritası belirleyeceği netlik kazanmadı. Geçtiğimiz sezondan Rıdvan, Barış, Sefa ve Serhat takımdan ayrıldılar.


Yönetimin en kısa zamanda transfer konusunda harekete geçerek yeni sezon kadrosunu oluşturması bekleniyor.   


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.