TAŞ BUGÜN İÇİN SÖZ VERDİ

TAŞ BUGÜN İÇİN SÖZ VERDİ
 Eskişehirspor’da başkan Osman Taş’ın bugün para dağıtacağı öğrenildi.Yeniden başkanlığa dönen ve 2 gün boyunca İstanbul’da bazı görüşmeler yapan Osman Taş dün de sabah saatlerinde tesislerde bazı yöneticiler...

 


Eskişehirspor’da başkan Osman Taş’ın bugün para dağıtacağı öğrenildi.


Yeniden başkanlığa dönen ve 2 gün boyunca İstanbul’da bazı görüşmeler yapan Osman Taş dün de sabah saatlerinde tesislerde bazı yöneticiler ve teknik patron Fuat çapa ile bir araya geldi.  


Gerek yöneticilerin gerekse teknik heyetin başkan Taş’a bazı oyunculara acil ödeme yapılması konusunda istekte bulunduğu ve Taş’ın Cuma günü sorunları çözeceğini söylediği öğrenildi.


özellikle Cuma ödeme için söz verilen Emre Güral’a yönetimi bugün saat 12.00’ye kadar bir miktar para yatırması ve bunun yanında imza atan oyunculara da ödeme yapılacağı sızan haberler arasında. Eskişehirspor  Teknik Direktörü Fuat çapa dün yaptığı toplantı da  "Sabah yapmış olduğumuz toplantıda açıkça kendilerine net olarak ultimaton koyduk. Yarına kadar verilen sözler yerine gelecek" dedi.


öte yandan yöneticilerin de başkan Taş’ın Cuma günü ödeme konusunda söz aldığını yoksa bazı istifaların da konuşulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.