ÇOTUK'TAN DEV ORGANİZASYON

ÇOTUK’TAN DEV ORGANİZASYON
 Savaş Sanatları Uzmanı Yüksel Çotuk ilimizde yine TV de yayınlanacak büyük bir uluslararası dövüş organizasyonuna imza atıyor. Geçen sene Survivor Birincisi Avatar Atakan  Arslan gibi başarılı sporcuları bünyesinde barındıran...

 


Savaş Sanatları Uzmanı Yüksel çotuk ilimizde yine TV de yayınlanacak büyük bir uluslararası dövüş organizasyonuna imza atıyor.


 


Geçen sene Survivor Birincisi Avatar Atakan  Arslan gibi başarılı sporcuları bünyesinde barındıran bir  organizasyon yapan ilimizin başarılı antrenörlerinden Savaş Sanatları Uzmanı Yüksel çotuk yine büyük bir organizasyon için kolları sıvadı. Bilindiği üzere Şubat ayında Porsuk Kapalı Spor Salonunda yapılan,katılımın çok yoğun olduğu organizasyon renkli ve coşkulu bir atmosfere ev sahipliği yapmıştı. Güvenliğinden, sahne arkası hazırlıklarına kadar uluslararası kalitede Eskişehir’e yakışır bir organizasyon olmuştu. Eskişehir halkından gelen olumlu tepkiler ve talepler neticesinde herkesin beklediği bir organizasyonun daha  hazırlıklarına başlandı. 


Aralık ayında TV den canlı yayınlanacak dev organizasyon Savaş Sanatları Uzmanı


Yüksel çotuk ve uluslararası büyük organizasyonlara imza atmış Yapımcı ve Organizatör Mehmet Ali Tura tarafından yapılacak. Televizyon, Sanat, Medya ve Spor camiasından ünlüler de katılacak. Yerli ve yabancı dövüşçülerin katılacağı bu uluslararası organizasyonun Eskişehir Halkının da yoğun ilgi göstereceği bekleniyor.


çotuk "TV den canlı yayınlanacak organizasyonda Eskişehir’in tanıtımı, Eskişehir’den başarılı sporcuların katılması ve böyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceği ve büyük organizasyonların devamı için bir fırsat olacak. Futbol dışındaki diğer spor branşları ile de Eskişehir adından bahsettirecek. Televizyon, Sanat, Medya ve Spor camiasından ünlülerin de katılacağı bu organizasyona tüm Eskişehir halkını bekliyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.