"SONUNA KADAR DESTEĞE HAZIRIM" "ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

“SONUNA KADAR DESTEĞE HAZIRIM”  “ÇOK ÜZÜLÜYORUM”
  Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından Aydın Begiter genel kurul sürece ile ilgili gazeteniz İstikbal’e önemli açıklamalarda bulundu.Begiter takımın durumuna çok üzüldüğünü belirterek “Maalesef Eskişehirspor’un...

 


 


Eskişehirspor'un kurucu başkanlarından Aydın Begiter genel kurul sürece ile ilgili gazeteniz İstikbal’e önemli açıklamalarda bulundu.


Begiter takımın durumuna çok üzüldüğünü belirterek “Maalesef Eskişehirspor’un bu  durumuna hepimiz çok üzülüyoruz. Kurduğumuz takımını bu hallere düşmesi en çok da beni yaralıyor. Ben yıllardır elimden geldiğince her konuda bu takımı destek oluyorum. Her zaman da olmaya hazırım” dedi.


“8-9 MİLYON İLE GELMESİ LAZIM”


Pazar günü yapılacak olan genel kurul ile ilgili de konuşan Begiter “Bu kadar borç gelecek yönetimleri de korkutuyor. Şu anda bile gelecek olan yönetimin – puanları önlemek ve FİFA dosyaları başta olmak üzere iç sorunu halletmek için 8-9 Milyon TL ile göreve gelmesi gerekli. Bu konuda Odunpazarı Belediye Kazım Kurt’un görüşmeleri var. Ama bu görüşülen isimler parayı bulur mu. O kafalarda soru işareti. İyi bir yönetim oluşsun bizlerde sonuna kadar arkalarında olalım. Zaten bu saatten başka çaremiz yok. Yoksa bütün herkesin ortak sevdası olan Eskişehirspor’un sonu kötü olur. Bu nedenle herkes sorumluluk almalı ve iyi bir yönetim oluşmalı” dedi.   


 “ BU TAKIM LİGDE KALIR”


Mevcut takımı da öven Eskişehirspor’un eski başkanlarından Aydın Begiter “Son iki sezondur aslanlar gibi mücadele eden bir takımımız var. Bu oyuncuların hepsi her türlü övgüyü hak ediyor. Ama bu takıma da para vermek gerek. Ben takımın ligde kalacağına inanıyorum. Eğer ki 9 puan silinmese idi, bu kadro play-off’a da kalırdı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.