- "MAÇLARA GİTMİYORUM"

- "MAÇLARA GİTMİYORUM"
  Es-Es’in efsane isimlerinden kaptan İsmail Arca "Tarihine taş atanlar, geleceklerine gülle atarmış" diyerek efsane isimleri hatırlamayan eski yöneticilere sitemde bulundu. Eskişehir’de defalarca yılın sporcusu seçilen, 50 kez...

  Es-Es’in efsane isimlerinden kaptan İsmail Arca "Tarihine taş atanlar, geleceklerine gülle atarmış" diyerek efsane isimleri hatırlamayan eski yöneticilere sitemde bulundu. Eskişehir'de defalarca yılın sporcusu seçilen, 50 kez A Milli Formayı giyen ve Eskişehirspor'un fırtına gibi estiği 1965'li yıllara damgasını vuran Kapan İsmail Arca, yıllardır Eskişehirspor'un maçlarına gitmediğini söyledi.


“20 YILDIR GİTMİYORUM”


Yaklaşık 20 yıllık süreçte yöneticilerin efsane futbolcular olarak anılan isimleri görmezden gelmesine tepki gösteren Arca "Eski Eskişehirspor ruhunu arıyorlar. Tarihe ışık tutan bu fotoğrafları stadyuma, tesislere, kulübün en iyi yerine asıp ibretlik olarak göstermeleri lazım… Ruh bir ailenin çocuklarına nasıl yansırsa, Eskişehirspor'da da bizler tarafından verilebileceğine inanıyorum" dedi.


“İLERİYE DöNüK Hİç DüŞüNMüYORLAR”


Arca ”Uzun yıllar takım kaptanlığı yaptım. Beyin sarsıntısı geçirdim maça devam ettim, burnum kırıldı bir hafta sonra maç oynadım, çocuğum öldü aynı gün maça çıktım. Diğer arkadaşlarımla birlikte çok büyük fedakârlıklar yaptık. Bu kadar tarihimiz var, son 20 senenin yöneticileri bizleri hiç hatırlamadı. Vefasızlık gösteriyorlar. Eskişehirspor'un geleceği karanlık. İleriye dönük hiç düşünmüyorlar" dedi.


“TARAFTARA HAYRANIM AMA..”


Kaptan İsmail Arca "Taraftara hayranım, ancak yönetimsel konulara çok giriyorlar. Taraftar taraftarlığını yapmalı. Böyle olaylara girmesinler. Bizim zamanımız ile taraftarı karşılaştırdığımızda hep aynı aşk, aşk bitmiyor. Bizim zamanımızda taraftar ile iç içeydik. Yan yanaydık, taraftar bizi biz taraftarı tanıyorduk, futbolcularla arkadaşlığımız çok iyiydi. Başarıda buradan geliyordu" dedi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.