KOLA-ÇUBUK İYİ GELDİ (1-0)

KOLA-ÇUBUK İYİ GELDİ (1-0)
 Hafta içi Çağlar Ayan ile yollarını ayıran Anadolu Üniversitesi antrenör Murat Kola nezaretinde çıktığı ilk maçında Çubukspor’u 1-0 mağlup etti. Galibiyeti getiren golü 73’te Gökhan Özkan kaydetti. Mavi Beyazlılar...

 


Hafta içi çağlar Ayan ile yollarını ayıran Anadolu üniversitesi antrenör Murat Kola nezaretinde çıktığı ilk maçında çubukspor’u 1-0 mağlup etti. Galibiyeti getiren golü 73’te Gökhan özkan kaydetti. Mavi Beyazlılar bu sonuç ile Yunusemre ile puan farkını tekrar 3’e çıkarttı.


 


Bölgesel Amatör Lig 6.grupta 19.afta geride kaldı. Sezon sonunda baraj maçı oynamamak adına Yunusemrspor ile amansız bir yarışın içerisine giren Anadolu üniversitesi dün çok kritik bir 3 puan aldı.


Osmangazi üniversitesi sahasında antrenör Murat Kola gözetiminde bu sezon ki ilk maçına çıkan Mavi Beyazlılar üstün bir oyun ortaya koydukları karşılaşmada çubukspor’u 73’te Gökhan özkan’ın golüyle devirdi(1-0). Maç sonunda Anadolu üniversitesi cephesinde büyük sevinç yaşandı. Murat Kola’nın öğrencileri önümüzde ki hafta deplasmanda Bartınspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.