GENÇ ŞİMŞEKLER KRİTİK DEPLASMANLARA BİLENİYOR

GENÇ ŞİMŞEKLER KRİTİK DEPLASMANLARA BİLENİYOR
  U17 ve U19 takımlarımız bu hafta zorlu deplasmanlarda boy gösterecek. Her iki ekibimizde hazırlıklarını bugün tamamlayarak yarın yola çıkacak. Akademi liginde ise bu hafta rakip Osmanlı… MoralliyizSon dönemde Eskişehirspor...

 


 U17 ve U19 takımlarımız bu hafta zorlu deplasmanlarda boy gösterecek. Her iki ekibimizde hazırlıklarını bugün tamamlayarak yarın yola çıkacak. Akademi liginde ise bu hafta rakip Osmanlı…


 


Moralliyiz


Son dönemde Eskişehirspor A takımına en çok oyuncu veren yaş grubu olan Eskişehirspor U17 takımımız eksiklerine rağmen ilk 3 yarışından vazgeçmiyor.


Metehan, Utku, Birol ve Selman’dan yoksun şekilde Hatayspor karşısına çıkan U17 takımımız ikinci yarıda sonuca gitmiş Mehmetcan ve Bartu ile 3 puana ulaşmıştı. U19 takımımızın ise Hatay takımının başvurusu üzerine maçı ötelenmişti.


 


Yolculuk yarın


Eskişehirspor U17 takımımız Cumartesi günü saat:12.00’da Yılport Samsunspor’un konuğu olacak. U19’lar ise aynı gün saat:14.30’da Esenler Erok ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Bugün hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayacak ekiplerimiz yarın yola çıkacak. .


 


Akademi de Rakip Osmanlı


Akademi liginde ise Pazar günü Osmanlı ile kapışacağız. U16 takımımız saat:13.00’da Vali Hanefi Demirkol tesislerinde rakibini ağırlayacak. U14 ve U15’lerimiz ise aynı gün Ankara’da Osmanlı’nın konuğu olacaklar. Hazırlıklar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.