ONUR BAYRAMOĞLU

ONUR BAYRAMOĞLU
1.FUTBOLA NE ZAMAN BAŞLADIN?- Futbola 1996 yılında, 6 yaşında başladım.2.İLK KULÜBÜN?- İlk Amatör Kulübüm Eskişehir DSİ Bent Spor. İlk Profesyonel Kulübüm Bozüyükspor. 3.EN UNUTAMADIĞIN MAÇ?- Amatörde DSİ Bentspor ile...

1.FUTBOLA NE ZAMAN BAŞLADIN?


- Futbola 1996 yılında, 6 yaşında başladım.


2.İLK KULüBüN?


- İlk Amatör Kulübüm Eskişehir DSİ Bent Spor. İlk Profesyonel Kulübüm Bozüyükspor.


 


3.EN UNUTAMADIĞIN MAç?


- Amatörde DSİ Bentspor ile Türkiye Şampiyonasına gitmiştik. Trabzon İdman Ocağı ile oynayıp 4-1 kaybetmiştik. Bunun beni etkileyen yanı ise bizim golümüzü benim atmamın yanı sıra o turnuvanın 11 senedir birlikte oynadığım arkadaşlarımla katıldığımız son turnuva olduğunu bilmemdi. Maç sonucu gözyaşlarımıza hakim olamamıştık.


 


4.EN UNUTAMADIĞIN ASİST?


- Beşiktaşta oynarken bi maç sağ kanattan girip topu bel hizası içeri kesmiştim Nobre uçarak kafayla topu ağlara göndermişti. İzlemesi keyifli bir goldü.


 


5.EN UNUTAMADIĞIN GOL?


- Eskişehirspor formasıyla çıktığım ilk maç olan Sivasspor maçında attığım goldü.


 


6.EN UNUTAMADIĞIN KURTARIŞLAR(KALECİLER)?


- Buna tek bir kurtarıştan ziyade direk bir isim, Rüştü Reçber demek isterim. Birlikte oynadığım en iyi kaleciydi. İdmanda dahi penaltıdan gol yemeyen, sayısız unutulmaz kurtarışa imza atmış, gördüğüm en iyi Türk kaleci.


 


7.EN çALIŞKAN FUTBOLCU?


-  Marcio Nobre. Her gün antrenmandan önce en az 1 saat salonda çalışan, takım antrenmanından sonra kendi eksiğine göre sahada kalıp çalışan, kendine çok iyi bakan aynı zamanda saha dışında da oldukça iyi bir insan olan, örnek bir profesyoneldir.


 


8.EN BONKöR FUTBOLCU?


- Cem Can Gençlerbirliği'nde takım kaptanımızdı. Her gidilen yerde o hesaba el atardı, insanlara yardım etmeyi severdi


 


9.EN ŞIK GİYİNEN FUTBOLCU?


-Şuan takımda şık giyinen biri yok. öncekilere bakarsak Manuel Fernandes diyebilirim. Şahsen çok da dikkat ettiğim bir konu değil.


 


10.çALIŞTIĞIN EN İYİ TEKNİK ADAM?


 


- Bernd Schuster. Alman hocaların tarzlarını seviyorum. Disiplini ön plana koyuyorlar fakat bunu futbolcuyu sıkmadan yapıyorlar ve kendi doğrularını hiç çekinmeden uyguluyorlar. Hiç unutmuyorum ligin ilk maçıydı Bucasporla İzmir'de oynayacağız. Maç akşam 19:00'da biz maç sabahı 10:30’da özel uçakla İzmir'e gitmiştik. Maç berabere bitmişti, doğal olarak hocanın üzerine öyle şeyler yazılıp çizildi ki o da neye uğradığını şaşırdı.


 


11.FUTBOLDAN KAZANDIĞIN İLK PARA İLE NE YAPTIN?


- İlk kazandığım parayı babama verdim ve kuzenimle ortak bir arsa satın aldık.


 


12.FUTBOLCU OLMANDA EN BüYüK DESTEKçİN KİMLERDİ?


-En büyük destekçim Annem ve Babamdı. İkisi de eski sporcu olduğu için benim spor hayatıma çok şey kattılar. Hep hatırıma gelir amatörken Köy Hizmetleri sahasına gidiyoruz maç için. Dışarıda inanılmaz bir kar yağışı var. Her yer bembeyaz olmuş. Minibüste takımdan biri bana seslendi Erhan Amca değil mi o diye. Dışarı baktığımda babamı bisikletle her yeri bembeyaz olmuş maçımı izlemeye gelirken görmüştüm. Sağ olsunlar.


 


13.GAZETEMİZ SPOR SAYFALARI HAKKINDA GöRüŞ VE DüŞüNCELERİN?


-Amatör zihniyetli bir profesyonel futbolcu olarak şunu belirtmeliyim ki özellikle Eskişehir amatör futboluna gösterdiğiniz ilgi takdire şayan. Hala evde saklarım 15 sene öncesinin gazete küpürlerini. çözümün iyi yetişmiş amatör futbolcularda olduğuna inanan biri olarak, aynı hassasiyetle devam etmenizi dilerim…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.