"1 KİŞİ BİLE ARAMADI"

“1 KİŞİ BİLE ARAMADI”
Boffin konunda açıklamalarda bulunan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören 3 gündür gece gündüz bu sorunu çözmek için çalıştıklarını söyledi. Akgören “Ne acıdır ki şehrin üst düzey yöneticileri ve seçilmişlerinden...

Boffin konunda açıklamalarda bulunan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören 3 gündür gece gündüz bu sorunu çözmek için çalıştıklarını söyledi. Akgören “Ne acıdır ki şehrin üst düzey yöneticileri ve seçilmişlerinden 1 kişi aramadı. Biride çıkıp yardımcı olabilir miyim diye sormuyor. Eskişehirspor bu kadar kaderine terk edilmiş” dedi.


Akgören Boffin ile 3 gündür görüştüklerini de belirtip, “Kim tanıyorsa devreye sokuyoruz.  Bazı önerilerimiz oldu. Hatta bir ev verelim dedik. Ama üzerine para istiyor. Alacağı rakamdan çok da indirim yaptı. Biz alacağının yarısına dosyayı kapatmak için uğraşıyoruz. Ama destek olmadan olmuyor” dedi.


SüRE AZALIYOR


Eskişehirspor’un eski file bekçisi Boffin 430 bin Euro’luk alacağı için  kulübe son yazıyı göndermişti. Boffin'e 1 hafta içinde ödeme yapılmazsa Eskişehirspor’a  -6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı gelecek.Bunun üzerine harekete geçen ve şehirden destek isteyen başkan Akgören ve yönetimin kapısını çalan olmadı.


“1 KİŞİ ARAMADI”


Başkan Mustafa Akgören “Boffin’den yazı geldikten sonra açıklama yaptık. Süre verildiğini belirtip şehirden destek istedik. Ama 1 kişi bizi aramadı bile. Yazık.. İnanın çok üzgünüm. Eskişehirspor bu kadar kaderine terk edilmemeli. Şimdi herkes virüs bahanesi yapıyor. Peki önceden yaptığımız kampanyalar ne oldu. Kim ne destek verdi ortada. Boffin sorunu biz yönetimin değil bütün şehrin sorunudur. Ama ne yazık ki kimse bu konuda destek olmayı bırak arayıp sormuyor bile” dedi.   


“çOK UĞRAŞIYORUM”


Kulübe yazı geldiği andan bu yana büyük uğraş verdiğini söyleyen Akgören “Boffin’e ulaştık, Avukatı, menajeri, arkadaşı, eski takım arkadaşı, komşusu kim varsa devreye soktuk. Bazı önerilerimiz oldu. Hatta bir ev önerdik. Ama üzerine para istiyor. Alacağı rakamdan çok da indirim yaptı. Ama ne olursa olsun para vermek ve hesabı tamamen kapatmak zorundayız. İşte sorun bu. Sadece ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın desteğe yetmiyor” dedi.


“BU İŞİN ŞAKASI YOK” 


Son olarak bu işin şakası olmadığını da vurgulayan Akgören “Sorunu çözmek zorundayız. İnanın bu işin şakası yok. Eğer sorun çözülmesin, Eskişehirspor 2 dönem transfer yapamayacak. Ayrıca -6 puan alacak. Bu nedenle Pazartesi’ye kadar uğraşımızı vereceğiz. Ancak birilerini de bize yardımcısı olması lazım” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.