"İyi oynadığımız maçı kaybettik"

“İyi oynadığımız maçı kaybettik”
  Bursaspor karşılaşmasının ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini söyledi. TFF 1. Lig’in 32. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Altınordu,...

 


 


Bursaspor karşılaşmasının ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini söyledi.


 


TFF 1. Lig’in 32. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Altınordu, müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı. Mücadeleden sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “İlk yarıda üstün oyun oynadık. Rakibin baskılarını kırdık. Bir türlü sonuçlandıramadık. Bizim lehimize dönebilirdi. Bursaspor şampiyonluğa oynuyor. Topa sahip olarak rakibin dengesini bozduk. İkinci yarı pas trafiği ile rakibin oyundan düşmesini istiyorduk. Son pası veremeyince pozisyonları yakalayamadık. Talihsiz bir sakatlık oldu. Batuhan’a da acil şifalar diliyoruz. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra fırsat bizdeydi. İyi oynadığımız maçta 10 kişi oynayan takıma karşı geriye düştük. Birden 3 oyuncu değiştirmek zorunda kaldık. Buna rağmen gol bulmamız gereken maçta gol bulamadık. Kritik bir pozisyon vardı. Hakem erken düdük çaldı. İyi oynadığımız maçı kaybettik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.