ESKİŞEHİR'DE ŞİMDİ BAYRAM VAKTİ

ESKİŞEHİR’DE ŞİMDİ BAYRAM VAKTİ
 TFF’nin aldığı karara göre liglerden küme düşme bu sezon için kaldırıldı. 2019-2020 sezonunda 15 puanı silinen ve lige veda eden Eskişehirspor’da ligden düşme kalktığı için yeni sezonda TFF 1.ligde mücadele edecek....

 


TFF'nin aldığı karara göre liglerden küme düşme bu sezon için kaldırıldı. 2019-2020 sezonunda 15 puanı silinen ve lige veda eden Eskişehirspor’da ligden düşme kalktığı için yeni sezonda TFF 1.ligde mücadele edecek. TFF’nin bu kararı Eskişehirspor’da büyük bir sevinç ile karşılandı.  



KARAR AçIKLANDI


Dün önce Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı.Ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, futboldaki gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.


DüŞME KALRDIRILDI


TFF Başkanı Nihat özdemir yaptığı açıklama da, Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda küme düşme kaldırıldığını gelecek sezon ligin 21 takımla oynanacağını açıkladı. Ayrıca TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de de düşme olmayacak. Profesyonel Liglerin tamamında küme düşme olayı bu sezon kalktı. Bölgesel Amatör Lig'den 9 takım daha üst lige çıkarıldı. 3.Lig yeni sezonda 4 gruptan oluşacak ve 67 takım mücadele edecek.


ERKEN  BAYRAM


Geçtiğimiz sezon büyük sıkıntılar yaşayan ve 15 puanı silinen Eskişehirspor lige veda etmişti. Alınan karar ile Eskişehir’de bayram erken kutlanmayı başlandı. Şampiyonluk kadar değerli olan  bu karar ile Eskişehirspor camiasında taraftar ve yönetim de büyük sevinç yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.