KIVANÇ GERİ DÖNEBİLİR

KIVANÇ GERİ DÖNEBİLİR
 Son 6 maç forma giyemeyen ve Eskişehirspor’dan 850 bin TL alacağı bulunan Kıvanç ile  yönetim yeni sezon için masaya oturdu. Kıvanç’ın yeni sezonda da takımda yer alması bekleniyor.   Eskişehirspor’da takım kaptanlarından...

 


Son 6 maç forma giyemeyen ve Eskişehirspor’dan 850 bin TL alacağı bulunan Kıvanç ile  yönetim yeni sezon için masaya oturdu. Kıvanç’ın yeni sezonda da takımda yer alması bekleniyor.  


 


Eskişehirspor’da takım kaptanlarından Kıvanç Karakaş geri dönüyor. Yönetim oyuncu ile ilk görüşmeyi yaptı.


Geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarıda forma giyen ve gençlere ağabeylik yapan Kıvanç Karakaş Adana demir maçında kırmızı kart görmüş ve pandemi döneminde de izin isteyerek takımdan ayrılmıştı. Son 6 maç forma giyemeyen ve Eskişehirspor’dan 850 bin TL alacağı buluna oyuncu içen yönetim yeni bir teklifte bulundu.


önceki gün İstanbul’da bulunan oyuncu ile görüşen başkan yardımcısı Fatih Baturaygil ve teknik as başkan ömer Kurumehmetoğlu oyuncuya ilk teklifi yaptı.


Kıvanç’a eski alacaklarından bir miktarını ödeyecek olan yönetim yeni sezon içinde yeni bir teklif yaptı.  Yönetimin geri dönmesini istediği Kıvanç’ın kısa süre içinde olumlu dönüş yapması ve yeni sezonda da takımda forma giymesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.