"PENSİPTE ANLAŞMA SAĞLADIK"

“PENSİPTE ANLAŞMA SAĞLADIK”
 Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Metehan Altunbaş için Avusturya’nın LASK LINZ takımıyla prensipte anlaştıklarını açıkladı. Akgören “Prensipte anlaştık. Ancak henüz bu transfer için bitti diyemeyiz”...

 


Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Metehan Altunbaş için Avusturya'nın LASK LINZ takımıyla prensipte anlaştıklarını açıkladı. Akgören “Prensipte anlaştık. Ancak henüz bu transfer için bitti diyemeyiz” dedi.


 


 


Radyospor’da yayınlanan ‘Anadolu Ateşi’ programında Salim Manav’a konuşan Mustafa Akgören Metehan konusunda önemli açıklama yaptı.


Akgören  “Metehan Altunbaş için Avusturya'nın LASK LINZ takımıyla prensipte anlaştık. Ancak henüz bu transfer için bitti diyemeyiz. Ekonomik anlamdaki görüşmeler devam ediyor. Anlaşma sağlanacaktır diye düşünüyorum. Talep ettiğimiz bonservis bedelinin açıklayamam. Bu rakamı yönetim kurulunda bile sadece 5 kişi biliyor. Diğer yöneticilere dahi söylemiyoruz. Pazarlık devam ediyor. Anlaşma sonuçlandığında kamuoyuna duyuracağız” dedi.


Ligin ikinci yarısında forma şansı bulanv e Bursa maçında atağı gol ile yıldızlaşan Metehan son haftalarda kadroya alınmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.