"BU ŞARTLARDA ÇOK ZOR"

“BU ŞARTLARDA ÇOK ZOR”
Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil iç transfer  ve takımın durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Baturaygil “Transfer açmak için 6 FİFA dosyasını kapatıp,  83 alacaklı dosyalardan tek tek imza almamız...

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil iç transfer  ve takımın durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Baturaygil “Transfer açmak için 6 FİFA dosyasını kapatıp,  83 alacaklı dosyalardan tek tek imza almamız gerekli. Daha sonra da FİFA Disiplin kurulu karar verecek. Bu şartlarda bizim transferi açmamız çok zor” dedi. 


 


Baturaygil ayrıca imza atmayan oyunculara da seslenerek “Gelin peşinatlarınızı verelim imza atın diyoruz. Ancak onların kafaları başka yerlerde. Ben kendilerini son kez sesleniyorum. Siz Eskişehirspor sayesinde buralara geldiniz. Şimdi bu ortamda terk edip gitmek sizlere yakışmaz. Gelin 1 yıl daha Es-Es’te forma giyin” dedi.


 


öncelikle ayakta durmak için mücadele ettiklerini belirten Baturaygil “Yönetim olarak bizde transferi açmak isteriz. Ancak şunu herkes bilsin ki bu şartlarda transferi açmamız çok zor. Her geçen gün yeni bir dosya geliyor. Biz önce 6 FİFA dosyasını kapatmamaz gerekli.  Daha sonra nihai kararı FİFA disiplin kurulu veriyor. Burada da ihtimal yüzde 10’larda.. Birde  FİFA kararı beklenilecek, bu arada 83 alacaklı dosyalardan tek tek imza alınacak. Bunlar beklenirken, transferler yapılacak, FİFA dan olumsuz bir cevap gelir yada  ve imza eksik olursa yaptığımız yeni transferlerin parasını ödemek zorunda kalacağız. Bunun örneğini geçmiş yönetimler yaşadı. Bu riske nasıl girilebilir. Sene içinde ceza  yemememiz için 1.5 milyon Avro ödememiz gerekiyor” dedi.


“AMACIMIZ KULüBü YAŞATMAK “


 Fatih Baturaygil hedeflerinin kulübü yaşatmak olduğunu belirterek “Bizim amacımız söylediğimiz gibi kulübü yaşatmak ve ön önemlisi de ayakta durmak . Bunun için uğraş veriyoruz. Hiçbir gelirimiz yok.  Başkanımız ve yönetici arkadaşlarımız ile birlikte ödemeler yapıyoruz. Ağustos ayında ödemelerimizi çıkardık ve birde Kulach dosyası önümüze çıktı. Başka sürprizlerde karşımıza çıkarsa şaşırmayacağız ” dedi.


“GELİN İMZANIZI ATIN”


Yönetimin teklifine rağmen henüz imzaya gelmeyen oyunculara da seslenen Baturaygil “Sözleşmesi biten oyuncularımız ile defalarca görüştük. Son günlerde kendilerine gelin peşinatlarınızı verelim imza atın diyoruz. Ancak onların kafaları başka yerlerde. Ben kendilerini son kez sesleniyorum. Siz Eskişehirspor sayesinde buralara geldiniz. Şimdi bu ortamda terk edip gitmek sizlere yakışmaz. Gelin peşinatlarınızı alın imzanızı atın ve bu formaya en az 1 yıl daha hizmet edin” dedi.


DESTEK İSTEDİ   


Şehirden de destek isteyen Fatih Baturaygil “öncelikle şehrimize yeni gelen Valimiz Erol Ayyıldız Eskişehirspor’a yakın olacağını bize hissettirdi Kendisine teşekkür ediyoruz. Şehrimizde seçilmiş Belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz başta olmak üzere  iş adamları ve STK başkanlarını da bu zor günlerde Eskişehirspor’a destek olmaya davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.